- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #71232 üzenetére
HI!
olvassaafene:- )amugymivana bejod petropllal?
udv
neduddki
mod:Melack: ugankirlekcsakmegleloetelmiszinvoalklkoozza:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Klemens
őstag
válasz Graphics #71200 üzenetére
Ha a hasonló árú társait nézem használtautón, akkor jól néz ki nagyon, engem legalábbis ezért fogott meg.
Vétel után alsó hangon olaj + szűrők meg egy vezérlés csere kell. Szélvédő repedt meg sárvédőn rozsda.
Ergo alap hangon 50K vétel után.
Annyiból jó, hogy ha alkatrész kell, akkor maximum kedvezménnyel tudok venni újat.Sajna tőlem 220km-re van, feleslegesen nem akarok 500km-t utazni.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Klemens #71155 üzenetére
Egész jó vétel. Haverom pár éve hibátlan Ventit vett még egy milláért.
Sajnos a rozsda eszi, mint a 3-as Golfot, de a motorja, még CR diesel, még 90 lovas, változó geometriás turbo nélkül, tehát kb. mint egy faék egyszerűséggel bír, adagolós rendszerrel. Viszont küszöböt nézd át, és a sárvédőket, mert ott szeret rohadni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
neduddki
nagyúr
válasz Tothgera30 #71253 üzenetére
HI!
3as golf crdizel 90lo??? zavarterzaekenebbenazeodben:- )))
udv
neduddki
p.s.haacr-t adagoora csereled....
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
r6man123
senior tag
sziasztok!
Hosszu evek sporolasa utan 1-1.5m forintert szeretnek venni "elmenyautot". Az elmeny nem feltetlenul a teljesitmenyt jelenti (van motorom, eleg ha az falja aszfaltot es a benyat). 26 eves vagyok, elso auto lesz, csalad nincs, valamilyen fiatalos sportos kinezetu autot szeretnek, amire mindaddig jo ranezni, ameddig nincsenek kolkok.
Amikre gondolt: Mr2, Hyundai coupe, tigra tt. Peugeot es citroen nem jatszik a csalad autoival sok volt a szivas..
tudtok esetleg tipust javasolni (coupe, cabrio, 2 uleses csoda..). Elore is koszonom! -
Bull Boss
őstag
Üdv! Mercedes A160-180 vásárlásán töröm a fejem érdemes ilyet venni? 2.0CDI 82 lovas motorjairól tud valaki valamit mondani?
-
TaaT
nagyúr
-
r6man123
senior tag
koszonom a gyors valaszokat!
Az mx5 valamiert nem. jon be, bar eloben meg nem lattam. ..es picit felek a nem kemeny tetos kivitelektol' jogosan? szerk:szmartizzzeA magassag elore vagy felfele lehet necces? ~177 magas vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Bírom ezt a két marhát
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DeFranco
nagyúr
válasz MunezXBK #71243 üzenetére
én meg lehet semmikó' má' mert most utazunk... pedig a beltér is tiszta retek már (az én szememnek) meg a külseján is olyan mocsok volt, hogy nyakik voltál kulás, ha csak egy méterre is megközelítetted..
kívülről kapott 4 menet pénzbedobós kézi mosót, kb. a kula kétharmadát szedte le, meg sajnálom nagyon... ennyit tud, aztán max. majd két ünnep között, ha lesz jó idő, de nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz DeFranco #71267 üzenetére
Múltkor 400 forintnyi samponos löttyel sikerült megszabadítani a gépet a trutyitól, utána még 200 forintot szántam öblítésre, és nagyon szép lett. Viszont a 300+100 forint kombinációval nem ment a varázslat korábban, szóval nálam ennyi a határ, hogy jó legyen az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #71269 üzenetére
Az orosházi úti mosóba, a régi laktanyával szemben. Egy kőhajításra lakom tőle.
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
válasz r6man123 #71262 üzenetére
HI!
nem
udv
neduddki
mod: exexKiksig karacsony napjan delben! 2 altak elottem a mosoan majd gyrosna meg3an befutottak, raugrott 1k de leglabb latom SRP nyomait:- )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsambek
aktív tag
Kellemes karácsonyt,
zsambek` -
-
törölt tag
-
ABE
őstag
-
DeFranco
nagyúr
Úgy veszem észre, hogy nagyon nem mindegy, hogy hol mosod... most amikor szutykoli kellett vele, akkor valami magán-bugdet mosóba mentem vele (az esett útba) ahol 100 Ft 100 másodperc nafta, mondom, rádobtam 4 adag áldást, és kielégítő lett csak az eredmény.
ÖMV kutas mosóban meg elég volt 2 öblítés (!) és csillogott az autó, samponnal rá sem mentem (hideg volt a szélvédő, nem akartam berepeszteni). Jó, nyilván az sem volt salamon töke, de kétszer olyan jó volt fele annyiból. Pontosabban kb. negyed annyiból, mert ott 100 Ft 45 másodperc naftalin.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok! Hozzaerto szemmel a kepel alapjan kiderul valami szamotokra? Esetleg ismert valamilyen tigra tipushiba? Ha nagy baki nem latszi, holnap megneznem ezt az opelt.
Elore is koszi! -
Manitou
veterán
válasz runner 125 #71203 üzenetére
Fogyiban hogy alakulnak ezek? Pl a 2.4 szívó vagy a 2-es turbós.
Van valami tipushibája ezeknek, amire érdemes odafigyelni? -
Graphics
Jómunkásember
válasz zsambek #71275 üzenetére
VEzettem ilyet 1,4-be igazából nem rossz autó, de nekem olyan semleges, és jellegtelen, hogy idegenkedek tőle nagyon...
Belül körbevesz 100 kiló műanyag, rádöntve... műszakilag nem firtatom, habár az eco motroknak van egy jellemzője
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
zsambek
aktív tag
válasz Graphics #71288 üzenetére
Szia,
Az ECO motornak mi a jellemzője? Első autó lesz, és igazából az a lényeg, hogy menjen, kinézetre sok elvárásom nincs. A kasztni nekem személy szerint tetszik, a műanyaggal meg nincs sok bajom. Volt még régen a családban egy SIGNUM, azt is szerettem.
Köszönöm válaszod,
zsambek`[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Ezen szerintetek ránézésre jók az illesztések? Már amit sikerült lefotózni
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest