- HTC U11 - újra a szorítóban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz runner 125 #133402 üzenetére
elég hozzá egy kapuzárási pánik, amikor nincs lehetőség mx-5-öt vagy porkét venni
nálunk amúgy 80% eséllyel volvo+alfa, 10-10% eséllyel audi+alfa vagy prius+alfa lesz a hosszútávú megoldás.
-
Morris
veterán
Megkérdezem itt is, hátha.
Le tudna nekem kérni valaki egy kis infót egy autóról?
-
SzlobiG
félisten
Harmadik autónak...jöhetne.
-
runner 125
nagyúr
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BlueMotion Technology Túl szép, hogy igaz legyen? Nem tudom meddig lesz elérhető a hirdetés.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #133407 üzenetére
Pedig nyál csorgatós nagyon. Viszont egy ilyet tényleg csak esetleg második autónak használnék nem a mindennapokban túlságosan félteném. Egy turbo viszont jó lenne rá, ezekbe nincsen turbo benzines verzió?
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
250eFt körül lenne valami érdemleges autóvásár?
Második autónak.
A Volkswagen Golf 3 1,9 TDI-t nézegettem, és arra is jutottam, hogy egy olyanra szeretnék beújítani. Viszont előtte megkérdezném, hogy mit gondoltok róla?
-Fontos lenne a kis fogyasztás ennél az autónálHa nem ez, akkor mit javasolnátok?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #133413 üzenetére
Horgászni / offroad, hosszabb táv, ahol nem számít a megjelenés, annyira.
Swiftem volt, de megadta magát.
Swiftnél amúgy is valami biztonságosabbat keresnék, abban sajnos még légzsák sem volt. Na meg papír.
Nem minden áron (értsd aznyomatékkal szemben) akarok kisebb fogyasztást, de 5-6 körül álljon meg. A TDI-s golf3 is annyit fogyaszt, és az már 90LE-s.
MunezXBK: Gondolom azok 110 lovasak, és patika állapotúak. Annyiért is lehet találni, amennyiért Én szeretnék, szerintem/ ahogy néztem. De végső soron nem tudom. Felhasználásból láthatod, hogy nem patikai kell annyira.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát elmehet volvo valahova Ezek alapján, ha jól látom a képeket az s40 octavia tipusú "ál" szedán lesz. Magyarrul szép és praktikus. Ez sajna nekem tetszik mint irány (azért sajna mert alapvetően kifutás előtti agyon akciózott 2.0-ás turbóbenzines v40 cc-re fájt a fogam). De drágább lesz az biztos, meg azok a hírek a 3 hengeres 1.5-es alapmotorról....
-
-
footy
addikt
-
runner 125
nagyúr
válasz SzlobiG #133410 üzenetére
Van már, az új 2016-os modell IS200T néven fut, úgy 240 le körüli teljesítménnyel.. illetve SUV vonalon NX200T érkezik ugyanazzal a turbomotorral.
Tom1939
Hm, nekem még emésztenem kell ezt szedán-SUV kombót.
Viszont ez az S80 bejövős. Jó vételnek tűnik, sokáig valószínű nem lesz meg.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
őstag
válasz runner 125 #133426 üzenetére
Ez a moci ebben az s80-ban még öthengeres?
-
lenko
aktív tag
válasz Morris #133427 üzenetére
[volkswagen_golf_iii_1.9_gtd_special-] Vagy 1,85M-ért (ha már tdi lenne több extrával, még talán érne is ennyit, tovább fog tartani mint a granta )
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
8th
addikt
válasz Djsaba #133420 üzenetére
Nézz alá egy 25éves hármas golfnak csápos emelőn és elmegy tőlük a kedved. Ráadásul nevetségesen túl is vannak árazva csak mert fócvágen meg tédéjji. Lassan a négyes golfok árszintjéig kúsznak fel a szebb hármasok pedig ezt semmi sem indokolja, egyszerűen csak nagy a hájp körülötte. Az egy dolog, hogy ha rendben van akkor aprópénzből fenntartható de mire te egy 250ezres G3 TDI-t rendbe rakatsz abból már 15évvel fiatalabb sokkal kevesebbet futott rozsdamentes autót is vehetsz. Akkor meg minek szívni csak mert golf meg szmókendsárm?
350k-ért egész szép állapotú Ibiza SDI-t kapni már ami egy közvetlen befecskendezéses adagolós 1.9 tdi motor csak épp turbó nélkül. Inkább 100x az mint beleugrani valami rozsdás széttaposott szarkupacba amit vétel utáni második héten már megbánnál. De te tudod. Ha van még pluszban felesleges 3kilód amit fél év alatt el tudsz verni a kocsira akkor hajrá golf 3 tdi. És még akkor is csak üzembiztosan használható lesz de nem szép, pláne nem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
...
-
Djsaba
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát/építő véleményét.
Jövő héten visszatérek, mert most rendesen kitérítettetek a hitemből. Sajnos mostantól a hétvégén egy percem se lesz.
Rákukkantottam az Opel Astra F-re, nem rossz. De még biztos, hogy nézelődni fogok.
Addig is köszi mindenkinek még egyszer.
-
Primary92
senior tag
Octavia 1.9 TDI
Erről mi a véleményetek? -
F-ECT$
titán
Km óra tekerés újabb cikk.
Dive ever, work never.
-
őstag
válasz runner 125 #133431 üzenetére
Akkor tényleg jó De nekem dízel az kb. sorskihívás(sok rövid városi út).
-
lenko
aktív tag
válasz FrankMonzano #133204 üzenetére
A régebbiek szerintem nem, amelyik gyári bicskakulcsos az már elvileg mind Can-Busos.
Enyém 2003-as évjárat,és az.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Kobe
veterán
Ránézésre mi lehet vele a bibi?[link]
Km lekérdezve, az rendben van, de kb 8-9 hónapja áll kereskedésben, valami gikszer csak van akkor a háttérben
-
Kobe
veterán
válasz alázógyík #133447 üzenetére
Azt én is kiböktem hogy nem pucoltak ki rendesen lehet igy autentikusnak tunik csak nekem fura hogy tavaly aug óta ki van vonva forgalombol, ezota parszaz km lett belerakva (gondolom ekkor vittek nepperhez), elvileg nincs tekerve mert 2012 ota minden evben a realisnak tuno 25k kmet raktak bele, bar 2012 elott lekerdezhetetlen, de ha ennyire tiszta az eloelete es a kinalat legolcsobbja akkor hogy nem vittek el.....bezzeg a 2.0 accord executiveot amit kineztem 2 nap alatt elvittek
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTC U11 - újra a szorítóban
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...