- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Khelben
nagyúr
válasz
amargo #48368 üzenetére
Csak azért ugatok bele, mert én is vezettem sokat fabiat. Az 1,4-es volt, 6,5-öt tudott vegyesben, pályán 130-140-nél 7-et. És az nem kombi volt és általában egyedül ültem benne. Úgyhogy mesélhetsz, amit akarsz, akkor se fog az 1,2-es 4,5-öt enni 130-nál, pláne nem megrakva. Amúgy jó ha tudod, hogy óra szerint 150-nel kell menned, hogy meglegyen a tényleges 130, elég sokat mentem gps-szel, onnan tudom
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
amargo #48352 üzenetére
De 1,2-es kombit ne vegyél akkor sem, mert két hét használat után önként fogod felgyújtani mintsem még egyszer a forgalomba merészkedj vele.
Üresen elgurulsz vele de gondolom nem levegőt akarsz szállítani vgay tollpihét ha kombit keresel... Megpakolva meg nem jössz ki 5 literből még országúton sem nagyon.Akkor ős TDI inkább. Keveset eszik viszonylag, nem kell rommá pörgetni hogy történjen vmi (és elve az nem egy elhanyagolható tény, hogy történik vmi ha lenyomod a gázpedált).
VW-ről lebeszéllek (na nem azért mert nem jó), csak kb ugyan azt tudja mint a Octavia és olcsóbb az alkatrész hozzá. Ha nem vagy presztizs hepciás akkor mondom Skoda. Bár egy 10 éves Golfal ugyan úgy nem lehet villantan mint egy Skodával szvsz...
Amúgy anyagminőségről: 10 éves Passatban málik a kormány, az Octaviaban meg szépen egyben van ugyanannyi idősen. Ennyit a puha műanyagokról...
-
dízelracer
őstag
válasz
amargo #48337 üzenetére
Én kicsit elfogult vagyok de szerintem a valaha volt legjobb 4hengeres vag dízel van az Octavia orrában. Fenntartási költsége nevetséges egy mai modern sokadik generációs common rail dízelhez képest. Gombokért van hozzá bármi ami kellhet. Tartós megbízható motor nem kell tőle félni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
amargo #48198 üzenetére
Ez a sok komárnoi "lakos" miatt,azért némelyik gusztustalan mit művel,mert szlovák rendszáma van.Csütörtökön mentem Gödöllőn,kocsisor döcög erre záróvonalon egy fehér kunhetes audi szintén komárnoi lakos kb140-el (városon belül) előzi a sort,na akkor kívántam,hogy forduljon ki elé egy Kamaz,az ilyet persze nem kapja el a rendőrt csak a kispolgárt mert nem világít a rendszámvilágítás...
-
pszili8
aktív tag
válasz
amargo #48124 üzenetére
Egyszer nézegettem az egyik autókereskedés kínálatát,és számomra hihetetlen módon az összes autójukban a km óra állás 110-120000km közt volt
Bontós haver mesélte,hogy van egy kereskedő aki csak óracsoportokat vesz tőlük minél kevesebb km-rel.Vajon miért?? Ezért kell Németországból autót behozni,ott kisebb az esély ,hogy belefutsz ilyenbe, ott 5 év letöltendő a "jutalom" ilyen dolgokért.
-
aphra2
senior tag
válasz
amargo #48028 üzenetére
Én még nem vettem banki visszavett autót, de eddig akárkivel beszéltem mindenki azt mondta , hogy végletekig lelakott , elhanyagolt , nem ritkán szétlopott autók mind.
Ha meg lehet nézni az legalább már egy támpont, de gondolom kipróbálni nem lehet. Nyilván minnél fiatalabb annál kevésbé van amortizálva, ár kérdése , hogy megéri vagy sem.
Akiket én ismerek csomagban vesznek több autót, csak képek alapján , és csak élőben derül ki, hogy milyen is az a "jó" vétel, persze ezek mind kereskedők
-
pszili8
aktív tag
válasz
amargo #48015 üzenetére
Szerintem a típus maga jó választás,de ezek a Lombardos lízingből visszavett autók általában nagyon rossz állapotban vannak,(autószerelő haver végigjárta a telepet)előttem írta is aphra2 ,és igaza is van kb kipróbálják,hogy beindul-e aztán "tökéletes,hibátlan,hiper-szuper" állapotban hirdetik,aztán mikor megnézed leesik az állad.Ezek visszavett autók,ismerősömnek volt lombard lízinges kocsija,tudta hogy a bank elveszi,és félig szakadt ékszíjjal,olaj nélkül járt vele(én raktam bele kicsit mert nem bírtam nézni) egy szint sem volt normál a kocsiban,mert úgy volt vele hogy úgyis viszik kinemszarjale,a legtöbb lombard-os autónak ilyen tulaja volt..
-
aphra2
senior tag
válasz
amargo #48015 üzenetére
"Járműspecifikus, illetve telepítést igénylő diagnosztikai eszközök alkalmazására az állapotfelmérés keretében nem került sor!
Ezek alapján vagy jó vétel vagy sem, lefényképezték , mértek egy rétegvastagságot , és ha beindult akkor mentek vele
ez így nem sok .
Azt tudni , hogy előtte meglehet nézni személyesen ? mert a fénykép az nagyon becsapós , ráadásul itt is működik a nepper világ , lehet a licitre be sem jutszSzerk : most nézem , hogy netes licit.
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
amargo #45742 üzenetére
1,4 16V polot hajtottam (u.a. mint a sima fobia) nekem két személlyel cuccok minden nélkül elment, de egy komolyabb országuti előzésbe nem mennék már bele, akár hova is váltók vissza, no ez volt 75le.
mennyivel is nehezebb a kombi fobia, meg gondolom nem üresen járnál vele.
azt hiszem volt bennük 1,6 100le azzal a motorral már élhető egész kellemesen, esetleg 1,4 PD tdi, de azt annyira nem szívlelem. -
Manitou
veterán
válasz
amargo #45395 üzenetére
Nem mellesleg ezek a primerák egy kategóriával nagyobb gépek, mint amiket írtál. Bicaj szállításhoz ideális
És árban is elég jók, és megbízható típusok is. Ezekből céges autó se igen volt valószínűleg egy se, nem úgy mint esetleg G astra, octavia, ami sanszosabb hogy az volt.
A benzinessel kevesebb a meghibásodási lehetőség, de drágább az üzemanyag hozzá + többet is fogyaszt, viszont szerintem mindent figyelembe véve jobban jársz egy benzinessel. Diselnél sok "szopófaktor" lehet , jöhet elő. Lehet spórolsz x összeget 4 év alatt üzemanyagon, de ha meg valami beüt rákölthetel annyit amennyit megspóroltál, vagy még többet is. Neked kell mérlegelni melyiket vállalod. Ha nem mész sokat éves szinten, akkor mindenképpen benzinest vennék.
-
Khelben
nagyúr
válasz
amargo #17940 üzenetére
Én 1,4-ért kezdtem hirdetni az asszony előző kocsiját, 1,2ért elvitték volna, az asszony nem hagyta. Eltelt fél év, hirdettem 1,2-ért, 1ért vitték volna, az asszony nem hagyta... végül 950ért ment kereskedésbe... Szóval szerintem ne várd meg, míg már csak 20at adnak érte
-
törölt tag
válasz
amargo #17930 üzenetére
mindent itt szereztem beIsmerem őket és lehetett egy keveset alkudozni is.Ha már lakásfelszerelés kell.
-
-
Rick4
félisten
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest