- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
Bubee82 #43769 üzenetére
ezt neked kell eldontened, tobbiek nagyjabol mar leirtak
alapvetoen az a tezis hogy egy alulkormanyzott autot sokkal egyszerubb korrigalni, mint egy tulkormanyzottat aminek mar megindult segge, ezt vezetestechnikai treningen meg lehet tapasztalni, de talalsz errol akar szakorganomuktol is iraste szerint hatulra rakd a jobbat, a 'jozan esz' meg azt diktalna egy fwd auto eseten elol kell lennie a jobbnak
es visszajutunk oda h kell 4 jo vagy egyenletesen kopott gumi
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #43732 üzenetére
Miért nem nyárit teszel fel
Nekem most az újabb van elől. A minta a hátsónak is majdnem 100%-os, csak az már öregebb gumi, így már nem olyan puha. Pont ma volt egy necces szitum. Megyek a városban reggel melóba a szokásos tempóban, erre látom gyalogos a zebra szélen, no átengedem, lassítani akartam, nyomtam a féket, aztán szépen csúsztam tovább 50-el
Annyira alattomosan volt lefagyva az út, hogy nem is látszódott, addig amíg jöttem végig száraz volt az út, erre itt meg még utána egy pár szakaszon tiszta jégbordás volt
Lámpánál indulásnál még 2-esben indulásnál is elkapart a gép az egyik helyen.
-
dízelracer
őstag
válasz
Bubee82 #43719 üzenetére
Suzuki Swift turbo szerencsés balesete
Szélsőséges példa de jól szemléltet. Nyár, meleg, száraz aszfalt, elöl jó tapadás, hátul rossz. Nem is kell őrült módjára rángatni a kormányt, hogy beszitáljon. Ha hátul nem túlfújt téli virsligumik lettek volna nem lett volna semmi baj. Egy autó egyenesfutásáért és stabilitásáért alapvetően a hátsó kerekek felelnek.
(#43726) Kazimír: Furcsa dolog a hit. Van aki istenben hisz, van aki a télapóban. Te abban, hogy a dízel megbízható és alapvetően olcsó. Egy közös van mindháromban. Eddig egyikkel sem találkozott még senki.
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest