- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Marcsello31 #11902 üzenetére
Használati útmutató elolvasása pont ilyen kérdésekre adhat választ. Na de most komolyan, kérem szépen...
-
DrKapocs
őstag
válasz
kis-attila #11783 üzenetére
"Itt fizetett emberek voltak akik tolták pénzért a hype-ot": Rendszeresen olvasom ezt a fórumot, de én ilyet nem éreztem. Idejüket nem sajnáló, segítő szándékú embereket viszont igen. És, hogy hisz valamelyik boxban? Persze, mi ezzel a baj? Ha nem tetszik az ingyen segítsége, akkor lehet menni a Google, Perplexity, ChatGPT irányába, hogy segítsenek, ajánljanak. Ja, hogy egyszerűbb itt segítséget kérni és kész választ kapni... akkor meg nem kell bántani az önként segítőket. Én pl. úgy jöttem ide, hogy semmit nem tudtam a boxokról, nem is akartam venni, pénzkidobásnak tartottam. A Samsung TV-m támogatása megszűnt, mára kell a box. És itt segítettek választani, itt kaptam segítséget a Hako Pro sípolás megoldására. Pedig már majdnem kivégeztem emiatt.
Szóval kérlek ne tegyél hangzatos, de alaptalan vádaskodó, rosszindulatú kijelentést az itt segítőkre. Én köszönöm minden segítő szándékú embernek a munkáját, idejét.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #11719 üzenetére
"semmilyen TV előfizetésem nincs": Bátor ember, minden tiszteletem. Én mindig azt mondom itthon, hogy mondjuk le a francba, de leszavaznak. Gyakorlatilag nem is nézzük. A legfeleslegesebb kiadásnak érzem nálunk. Ráadásul most már a UFC gála is átköltözött az online térbe.
-
DrKapocs
őstag
Hako Prora tegnap este jött egy frissítés, 697 mega. Én felraktam. Ennyit arról, hogy a kínai vackok nem kapnak frissítést.
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz
sicc_innen #11529 üzenetére
Hehe, tegnap töröltem a francba a Kodit. Szinte soha nem használom, amikor pedig egyszer használnám, tuti nem működik valamelyik addon. Francnak sincs kedve mókolni, leülök pihenni, megnézni egy filmet, nincs kedvem buherálni. Igen, inkább fizetek egy streamingért és nem kínlódok, bosszantom fel magam. De kb. már a letöltésekkel is így vagyok. Leszedem, néznénk és nem jó a hang, kép, nem indul el, stb, stb.
-
DrKapocs
őstag
"Sz@r kínai, Tele van bugokkal..." azért ez erős sztereotípia és túlzás. Egyet sem találtam. A Sweet csatornaváltást én is tapasztaltam, de honnan tudjam, hogy nem-e az appban van hiba... az nem magyarázat, hogy a Strongon megy. Ilyen bármelyik nagy telefongyártó rendszerén előfordul. Netflix, Max, Skyshowtime, SmartTube, Kodi hibátlanul megy. Az nem lehet, hogy olyat vársz el tőle, ami nem neki való feladat?
-
DrKapocs
őstag
Persze, érthető, csak érdekelt, nekem is Hako van.
A táp gond nálam is megvolt; hanggal, ébresztéssel nincs semmi probléma eddig nálam. Gyári HDMI nálam túl merev volt, azt cseréltem.
Sweetet nem használom, de próbáltam. A váltás nálam is problémás volt. Néztem is, hogy így tuti nem fizetnék elő rá.
-
DrKapocs
őstag
válasz
feuerteufel #11354 üzenetére
A táp alulméretezett a Hakonál. Nyáron már majdnem megsemmisítettem, de egy 2A-es táp tökéletesen megoldotta a problémát. Azóta is boldogan fut, hibátlan nálam.
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz
sicc_innen #11164 üzenetére
Linuxhoz nem értek, de Windowson én is küzdöttem hasonló problémával: win10-hez nincs driver a szkennerhez és nem is megy nélküle. Én windowson úgy oldottam meg, hogy Vmware segítségével csináltam egy virtuális winxp-s gépet, mert oda volt driver. Jól működik. Talán lehet valami hasonlót csinálni Linuxon is. (A Vuescan nálam nem volt túl stabil.)
-
DrKapocs
őstag
válasz
lowzor #11120 üzenetére
Hosszabb távon azért a +2GB RAM nem lesz hátrány... RAM-ból nincs olyan, hogy túl sok vagy felesleges. Szerintem. Csak kérdés, hogy mondjuk egy Hako megéri-e a hosszú távot. (Mert ugye nálam már cserélni kellett a gyári HDMI kábelt, a tápot és majdnem kalapács alá került.)
-
DrKapocs
őstag
válasz
kis-attila #11076 üzenetére
Mondjuk azért az elég vicces, hogy a 191 Eurós (oké, egyből dob egy 10 Eurós offot) Ugoos SK1-nek nincs Netflix tanúsítványa és marad az (esélytelen) mókolás. Nálam így egy fillért sem érne a készülék.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csibe1 #11048 üzenetére
"Amúgy én azért tartaléknak rendeltem volna egy Leap S3-ast, mert enni nem kér." Teljesen igazad van, de most nem hiányzik egy felesleges kiadás. Ettől csak drágábban lehet hozzájutni, az tuti.
Adamsky:
Hát, úgy tűnik, a táp sem a legjobb. Nálam már a gyári HDMI-t is cserélni kellett. -
DrKapocs
őstag
Hű, köszönöm szépen nektek. MINDENKINEK KÖSZÖNÖM! 12V 2A volt itthon, rányomtam azt, lesz, ami lesz. Gyakorikérdéseken az volt fenn, hogy használható az is. Már itt is olvasom, hogy az is jó. Na ennyire nem értek hozzá. És a lényeg: nem sípol! Bootol szépen, az is oké lett. Lemondtam az S3-at.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #11027 üzenetére
Lett fejlemény a Hako Pro sípolás ügyében. Érezhetően többet és hangosabban kezdett sípolni már a hétvégén. Olyankor is, amikor igazából stand by állapotban volt. Amikor elmentem munkába, jobbnak láttam inkább kihúzni, nehogy egy kiégett lakásra érjünk haza. Reggel megpróbáltam üzembe helyezni, de nem igazán akart beindulni. A kék fény sokkal halványabban világított, távirányítóra nem reagált. Pár kihúzás és bedugás után beindult. Sípolva, vinnyogva, de beindult. Elvittem egy szerelőhöz. Ott második kísérletre beindult, sípolt. Megnézte, azt mondta nem igazán tud vele mit kezdeni sajnos. Itthon kb. 20-szor kellett bedugni és kihúzni, mire beindult. Inkább - még mielőtt valami zárlatot, tüzet, bármit nem okoz - jobbnak látom idő előtti nyugdíjba küldeni a Hako Promat. Kb. 9 hónapot bírt. Nem látom értelmét kísérletezgetni. Semmi különös adat nincs rajta, de kalapács általi megsemmisítésre ítéltetik, ami után megy a hulladékudvarra.
Kinhank G1-ben gondolkoztam, de letettem róla. Most egy kicsit becsömöltem ezekkel a kínai cuccokkal. 2 GB RAM-ot feláldozva megrendeltem egy Strong Leap S2-t a Pepitáról (16+szállítás). De legalább lesz rá 2 év garancia, mert most nem túl jó a szériám ezekkel a kínai rendelésekkel. Remélem nem lesz durván döcögős a Leap S2... csak streamingre használjuk, Netflix, Smarttube főleg.
-
DrKapocs
őstag
Igen, köszönöm szépen a javaslatokat, megpróbálok valakit keríteni. Beszámolok majd mire jutottam.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csibe1 #11016 üzenetére
Próbáltam egy ismerőst, de nem vállalta a javítását. Voltam egy műszaki üzletben, ott is a kondit mondták valószínűlegre. Mondtak valami szerelőt, de azt is, hogy kb. 8 eFt az óradíj, amivel azért számoljak. Úgyis felszámol mondjuk 2 órát, amiből már lassan veszek egy Kinhank G1-et. 76 USD, most, valami akcióban pedig lesz az olcsóbb is.
Nincs másik tápom.
-
DrKapocs
őstag
válasz
RVR400 #11007 üzenetére
Igen, rohadékok. Egyrészt nem láttad az ügyfélszolgálatos kommunikációt, azt az értetlenkedést, ami ott folyt. Másrészt miért is kellene nekem a gyártóhoz fordulnom? Nekem a Banggoodnál van 1 éves garancia a termékre, velük szerződtem. Nem az én feladatom a gyártó keresése. Más áruház hogyan intézné? Aliról és márhonnan sokat rendelek, hát baromi korrekt módon, nem így.
®abstract®: 47 volt, nem 60. Azért mert itthon is kapható volt, sokkal drágábban. Sok mindent rendelek kintről, voltak (és lesznek is) drágább termékek is. Mind bejött, nem volt komoly gondom soha. A hazai webáruházak sem korrektebbek tapasztalatom szerint. Ha valami apróság volt, korrekt módon rendezte a kinti eladó. Ennyiért papíron ilyen tudású gépet itthon nem kapsz. És jókat írtak róla, a tesztek is jók voltak. Ez sajnos nem jött be, így jártunk vele. Fogyvédben jártas emberként mondom, hogy bárminemű hazai garancia is az eladó jóindulatán mulik; úgysem mész bíróságra évekig... belefáradsz. A Hako van még, ami sípolós. De az nem kardinális gond, együtt lehet vele élni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
lowzor #11003 üzenetére
Édesanyámnak van tőlük egy Proscenic P12-es porszívó. Szemét banda. Most jön hozzá a 3. hoszt és 3. akku, úgy, hogy nagyon meg van kímélve a porszívó. Azt játsszák, hogy nem értik, mit írok, mi a probléma. Nincs baj az angolommal, legalábbis ilyen szinten nincs. Pénzt nem ad vissza, illetve csak 40%-ot, de úgy, hogy Kínába küldjem ki a rossz gépet saját költségen. Tele van a net, youtube hibás Proscenic porszívó videókkal, másnak is meghal a gép és akku is. Sokakat olvastam, hogy sokadik hoszt és akku van már náluk is. 1 hónapot megy, utána 2 hónap, mire jön a cserecucc. Persze a garanciaidő nem hosszabbodik.
Szóval sokat ne várj tőlük és ne idegesítsd fel magad. Én már elküldtem sokszor a büdös francba őket, az sem segített. Banggoodról soha többet semmit.
-
DrKapocs
őstag
Hako Pro sípolása, itt meghallgatható.
TV-ről indítás, majd Smarttube és 2 videó indítása. A felvétel nem tükrözi teljesen a valóságot, mivel az elején, amikor a boxot indítom, akkor ugye mindenféle dolgot tölt, akkor jobban sípol. Miután ezek megvannak, utána szinte egyáltalán nem sípol a streamek során. Illetve nyilván nem úgy nézi az ember, hogy 10 cm-re van a boxtól.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Gabengocia #10963 üzenetére
-
DrKapocs
őstag
válasz
Gabengocia #10960 üzenetére
Smarttube az ajánlott, nem a revanced.
-
DrKapocs
őstag
Nálam ilyen gond nincs, nem lassult, a hang is okés. Nem szoktam újraindítani.
Nálam ez a sípolás vehető észre. Azóta sem lett rosszabb és jobb sem. Szerintem ez korábban is lehetett, csak most vettem észre. Streaming során nincs, csak komolyabb töltési folyamat során apró sípolás, rövid ideig. Amikor betöltötte, akkor megszűnik. Együtt tudok vele élni. -
DrKapocs
őstag
Szerintem ez ennyiért egy teljesen jó ajánlat.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Steve1207 #10887 üzenetére
Köszönöm szépen, én is erre gondoltam.
Nem zavaró a sípolás, streameléskor egyáltalán nincs. Semmi külső dolog nincs rajta. Azért vettem észre, mert nyaralás alatt kihúztam és ahogyan bootolt egy csendes szobában, meghallottam. Illetve pendrájvról néztünk nagyobb felbontású képeket, ekkor hallottam. Olyan mintha a processzor erősebb terhelésekor sípolna. De ábszolúte nem vészes. De ma már gyakorlatilag mindennek gyengébb minősége (az ára persze nem), a nagyobb gyártók termékeinek is. Nem akarok offolni, de számos példám lenne. -
DrKapocs
őstag
Mennyire normális az, hogy a Hako Prom, amikor kicsit komolyabb töltési feladatot végez (pl. bootoláskor, fénykép betöltéskor) sípoló hangot ad ki egy röviden időre? Addig, amíg komolyabban dolgozik. Lehet eddig is volt, csak nem vettem észre. Franc sem tudja.
-
DrKapocs
őstag
válasz
sicc_innen #10825 üzenetére
Persze, simán. Nekünk is 150 megás netünk van, nem tapasztaltam, hogy kevés lenne. Netflix, Youtube simán megy FHD-ben. A TV is 32", full HD. Nincs ezekkel semmi gond. Egy kis lakásban nincs értelme egy óriási tv-nek, illetve igény sem feltétlenül van rá.
-
DrKapocs
őstag
válasz
batagy #10802 üzenetére
Hát, fogalmam sem volt róla korábban, hogy létezik AFR. Rákerestem, elolvastam, mi az.
Mivel soha nem hallottam az AFR-ről, így ha tudja a Hako, akkor szuper. Ha nem, az sem baj számomra, mivel semmi gondom a képpel. Nálam minden frankó vele vagy nélküle. Sajnos nem tudok segíteni benne.
-
DrKapocs
őstag
Hako Pro-ra jött egy frissítés, 691 mega. Még nem tettem fel; valaki feltette?
-
DrKapocs
őstag
válasz
Bikkrom #10777 üzenetére
Nekem is 32"-os a tv-m, kis szobába nem kell nagyobb.
Okosítás:
- Strong Leap S3
- Kinhank G1
- Hako ProÉs még sok egyéb más...
-
DrKapocs
őstag
Nekem a gyári kábellel volt gondom. Nagyon merev, durva, vastag és "hajtogatott" volt. Pár hónap után egyszer-egyszer elvesztette a boxból jövő jelet a tv, mintha nem csatlakozott volna hozzá a box. Én a munkámhoz is használtam a boxot (könnyebb, mint laptopot cipelni), így tartottam tőle, hogy a HDMI-port adta meg magát. Hetente 1-2 alkalommal leválasztottam, illetve visszatettem a helyére. De összedugtam a box gyári kábelét a laptoppal, azzal is azt csinálta. Szóval rendeltem hozzá egy Ugreen kábelt, 0,5 métereset. Azóta semmi baja. Ez rövidebb, mint a gyári, de nekem elég a tv mögé.
Ilyet:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $6.77 11%OFF | UGREEN 8K HDMI-Compatible Cable for Xiaomi TV Box PS5 USB HUB Ultra High Speed Certified 8K@60Hz Cable 48Gbps eARC Dolby Vision
https://a.aliexpress.com/_ExI1SObEgyébként a HDMI-port cserélhető valahogy a Hako Proban? Ne legyen baja, de ha mégis, akkor megoldható?
-
DrKapocs
őstag
válasz
balazs1022 #10756 üzenetére
Nem tudom ki ajánlotta ezt, talán Adamsky fórumtárs, de én elmentettem a nevét, linket. Specifikációi alapján jó cucc:
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $78.89 52%OFF | Kinhank G1 Android TV Box With Netflix 4K Google Certified Amlogic S905X4 4+32G WiFi6 Dolby Audio/Dolby Vision Media Player
https://a.aliexpress.com/_EQBJfPhChoice dayen ráadásul 67 dollár lesz.
-
DrKapocs
őstag
válasz
feuerteufel #10743 üzenetére
Megoldás itt.
-
DrKapocs
őstag
válasz
RVR400 #10722 üzenetére
Nem a készüléket, hanem a Samsungot, mint gyártót. Én még olyan ember vagyok, hogy tv-t nem cserélgetek csak úgy. Adott korban igyekszem jót venni, ha működik, miért cserélném? Ugyan azt a sz@rt látom az újban is. Szerintem nem fair egyik napról a másikra megszüntetni a támogatást egy ilyen app esetén, mint a Netflix. Minden hülyeségről tudnak push üzenetet küldeni, erről persze nem. Azt ne mond nekem, hogy drasztikusan megemelkedett a hardver követelménye az appnak és ez az oka. Eddig döccenés nélkül ment rajta minden film.
-
DrKapocs
őstag
A Samsung tv-m (F5300) a tegnapi napon kiírta, hogy a Netflix többé már nem lesz támogatott rajta. Betölt, de filmet nem enged lejátszani. Pofátlan egy társaság, szerintem a Samsung sara. Nem az első ilyen lépésük, a D és E szériával is ezt játszották. Még szerencse, hogy megvettem pár hónapja a Hako-t. A büdös életbe nem veszek többé okos tv-t, teljesen felesleges. Lassú, buta, szenvedés.
-
DrKapocs
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz
feuerteufel #10566 üzenetére
Egyetlen dolgot nem szeretek a Hakon. Nézünk egy filmet a Netflixen és a zenés részeknél irreálisan hangossá válik. Sima HDMI-n kapcsolódunk a tv-hez, semmi külső hangeszköz nincs rajta, csak a tv hangszórói. Próbáltam kikapcsolni a térhatású hangot a Hakon, illetve a fejlesztői beállításokban a "More settings" - Hang menüben kikapcsoltam a Dolby DRC módot (Line-on volt, van még RF lehetőség is). Ezek nem igazán segítettek. Van esetleg valakinek valami ötlete a megoldást illetően?
-
DrKapocs
őstag
válasz
lowzor #10500 üzenetére
"Kapcsold ki, hogy automatikusan telepítse a frissítéseket": Speciel ilyen opció nincs, még hasonló sem. Az eszköz névjegyénél van, hogy frissítés, de egyből keres. Nincs lehetőség kikapcsolni. Ha ennyire egyszerű lett volna, nem kérdezném. Szerintem valami ADB-s megoldás lenne jó.
-
DrKapocs
őstag
válasz
ktommy91 #10487 üzenetére
Nem a szeretett boxom védem, azt mondom, hogy nincs értelme drága boxokkal összemérni. Én már itt párszor leírtam, hogy nem ér 36-ot. Én 19-ért vettem. Annyit nem adnék érte, ha igen, akkor az erősebb kinhank jobb vétel.
Egyébként valahogyan le lehet tiltani a boxon a frissítéseket? Én speciel nem akarok rá frissítést. Most stabil, jó, köszönöm, nem kell update. Csak rontana rajta, sok gyártó szereti szoftveresen avultatni a készülékeit. Ha valamelyik appnak muszáj update, akkor azt a Playből megoldom
-
DrKapocs
őstag
válasz
ktommy91 #10482 üzenetére
Szerintem felesleges lehúznod a Hakot, teljesen rendben van. Biztos van nagyobb tudású tőle, de ettől még nem rossz. Stabil, egyszer sem fagyott nálam, gyors; nincs rajta tré szoftver. Nem mindenkinek van szüksége extrákra, Dolby mittoménmikre. A termékek azonos kategóriában versenyeznek egymással; nem "elegáns" egy Suzukit egy Lexushoz mérni.
-
DrKapocs
őstag
válasz
<Adamsky> #10442 üzenetére
Én nagyon ellene voltam, hogy egyáltalán vegyek tv boxot (van okos tv, bár ezen a youtube használhatatlanul lassú, van laptop, amit könnyű HDMI-n keresztül a tv-hez kapcsolni), ennek ellenére egy percre sem bántam meg a Hako Prot. Semmi hibát nem tapasztaltam rajta, gyors, stabil. Youtube, Netflix, Smartube, Cyberghost VPN, Kodi, főleg ezeket használom. Play van, USB csat van, szóval apk install is könnyű.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csibe1 #10394 üzenetére
Nem, még nem volt ilyen probléma. Betonstabil a cucc. De azért mégiscsak egy android, szerintem nincs miért aggódnod. A wifi is jól működik, ethernet portot nem is használok.
@lowzor: Az igen, na ezért nem veszek már szinte semmit sem hazai webshopból. Nevetségesen drága itthon minden, hülyének nézik a vásárlókat.
-
DrKapocs
őstag
válasz
petya2012 #10347 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapon, de nekem nagyon bejött a Hako Pro. Én ellene voltam, mondván van laptopom, HDMI-n összedugom a tv-vel, nem kell szerelni semmit, a szekrény mögött a laposig megy a kábel. Vezeték nélküli egér és már megy is. De baromi gyors és kényelmes a Hakoval. Netflixet, YouTube-ot Cyberghost VPN-el, Smarttubeot és Kodit használok rajta. Prime, Disney, HBO is lenne, de nincs rá elfizetésem, így azokat nem tudom. Nálam minden jól megy, egyszer sem volt akadás. Az ethernet portot nem is használom rajta, wifin minden simán megy. Ha hosszabb szöveget gépelnék, akkor a Zank Remote teszi a dolgát a távirányító helyett. 4/64-es, én 19-ért vettem. Ahogyan látom, most sokkal drágább. Ha ráér, én várnék vele kicsit.
-
DrKapocs
őstag
Ma megérkezett a Hako Prom, 4+64 -es. Nincs semmilyen tapasztalatom tv boxok terén, totál nulla, de nekem tetszik. A Samsung tv után olyan, mint a villám a smart rész. A smarttube-ot feltettem rá, illetve a cyberghost vpn-t is. Kis nyomkodás után elégedett vagyok vele.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #10270 üzenetére
Győzött a kényelem nálam is. A tv okos rendszere nem elég okos, a laptop macera, este már nincs kedvem kínlódni vele, a youtube pedig hiányzik. Rendeltem egy Hako Prot, innen. 19600 Ft volt. Este volt 3 db, egyre lecsaptam. 4/32-es sajnos nem volt, így maradt ez a 4/64-es. Kíváncsi vagyok rá, remélem nem lesz nagy csalódás. Snaptube-ot honnan érdemes letölteni rá? Van valami official, kvázi biztonságosabb forrása neki?
-
DrKapocs
őstag
Lenne még egy kérdésem. Hako Pro-ra vagy hasonló tv boxra tehető fel VPN app? Ez speciel azért érdekelne, mert Cyberghost prémiumom van és jó lenne, ha ott is lehetne használni. Próbált már valaki hasonlót, működhet?
-
DrKapocs
őstag
Mennyire használhatók ezek a tv boxok (pl. Hako Pro) androidos pc-ként, MS office telepíthető rá? Gondolok itt kifejezetten ppt állományok megnyitására.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Robi_73 #10175 üzenetére
Gondolkoztunk, gondolkoztunk, de végül nem vettük meg a Hako Prot. Oké, hogy jó áron van, de kicsit felesleges luxusnak éreztem én magam is. Netflix megy a tv-n alapból, annyira pedig már ne legyünk lusták, hogy a laptopot beindítjuk és összedugjuk HDMI-n keresztül a tv-vel, ha youtube-ot akarunk nézni. A tv már régebbi és belefagy a youtube-os reklámokba. Arra döntöttünk, ha majd már a Netflix sem megy, akkor veszünk. Addig marad ez a felállás. Spórolás volt. :-)
-
DrKapocs
őstag
SmartTube (vagy bármilyen ehhez hasonló alternatív youtube kliens) használható még ezeken a boxokon? Konkrétan egy Hako Proval szemezek így a 11.11-es akciók kapcsán, most elég jó áron van. (Reklámmentes) Youtube-ra és Netflixezésre kellene.
-
DrKapocs
őstag
A SweetTV appot próbáltátok már? 130 körüli magyar TV csatorna érhető el náluk, jó minőségben, visszanézhető adás, stb. Az első 15 nap ingyenes, utána első hónap 390 Ft, majd utána 3900 Ft. Lenne pár kérdésem:
- Androidos tvboxra feltehető az app? Megnézné esetleg valaki, hogy működik-e?
- Ilyen célból mit érdemes venni? A Mecool KM2 elég drága lett. Elég lehet erre egy Mi TV Stick 4K? -
DrKapocs
őstag
válasz
Rommel6600 #9519 üzenetére
Köszönöm a tippet, mindkettőtöknek.
Néztem az IttOttTV-t már korábban, van tv app is, teljesen jó lenne, valami ilyesmit keresnék, de nincs náluk a két csatorna. Tényleg csak ezeket nézzük (és a Netflixet) , ha ezek a csatornák nincsenek, akkor nincs értelme előfizetni náluk.
Nem arról van szó, hogy nem fér bele a családi büdzsébe a kábeltv előfizetés, csak olyan kidobott pénznek érzem. Én egyébként totál lemondanám, párom ragaszkodik inkább hozzá. -
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Szeretném a meglévő kábeltv előfizetésem lemondani, alig nézzük. 5200 Ft kidobott pénz. Van néhány csatorna, amelyekhez viszont ragaszkodnánk: Discovery Channel és TLC (magyarul, mindkettő). Van olyan megoldás, amivel a fenti 2 csatorna elérhető egy androidos box segítségével? Nem ingyenes megoldás kellene, de azért olyan, hogy megérje a váltás. Előre is köszönöm az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6600 8GB!
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest