- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Sajnos arra sincs biztosíték hogy bármelyik gyártó firmje nem tartalmaz valami oda nem illőt, de nem jellemző. Te is átnézheted a rendszert simán egyébként. Ahogy írtam a Meccolon van is kb 6 progi ami nem kell, de azért azok sem okoztak komolyabb gondot senkinek ha ottmaradnak sem. Ha csak filmezésre és hasonlókra kell akkor nem hiszem hogy ezek a boxok tudnának nagy gondot okozni ilyesmivel, egy telefonnál már macerásabb lehet, de ott sem voltak annyira veszélyesek pedig anno szedegettem pár romból felesleges dolgokat
Minőségre meg simán megfelelnek, főként hogy ahogy írtam 7-15 ezr ft-os készülékekről van szó, amik max pár évig lesznek használatban. Nem egy atomtengeralattjáró kategóriás eszközök, nincs sok lehetőség bennük.
Vegyél Wetek-et, megbízható, frissítik, stb. Drágább mint a többi, de ha ez nyugtat meg akkor nem rossz választás. Azt biztosan joban "ellenőrzik" gyártás után (igaz erre nem vennék mérget)
Nekem volt, de nem adnék most annyit értük mégegyszer, arra amire keresel egy Mecool is megfelelne szerintem. ( a Netflix miatt ajánlom a Mecoolt)
Vagy ha biztosra akarsz menni építs egy olcsó HTPC-t, és ellenőrzött szoftverekkel és általad választott gyátók összetevőivel megépítheted. Az ár több lesz, a beállítás is nehezebb esetleg, de tuti gépet lehet építeni
Vagy vegyél mini pc-t és friss wint-t telepítesz rá amin tudo mi fut és mi nem.
Esetleg ilyen ha az ár nem számít. Nem néztem mit tud, de "márkás" ( annak aki szereti)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- i7 14700/32GB/1TB/RTX 4060 8GB/WIN11 PRO
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest