- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
bluyoo #75925 üzenetére
Köszi! Eddig kétszer vettem használt lapot, mind a kétszer megszívtam vele, így ez az egy amit nem vennék használtban. Én is remélem hogy rendben lesz ez az UEFI, mert sajnos fogalmim sincs az mi, azt meg végképp nem tudom hogy kell frissíteni.
Egyébként ha mondjuk egy kétszer vagy esetleg háromszor ilyen drága lapot vennék az miben ad többet? Szebb a hangja neki, vagy lényegesen gyorsabb lesz a konfig? Vagy csak több rajta a csatlakozó felület?
-
MaciG
addikt
Hali
Egy ilyen Core i5-3470S cpu alá jó lesz ez a lap? Nem akarok tuningolni. Egy gtx 950-es vga meg 8gb ddr3-as ram lenne még mellette. Semmi extra nem kell, csak működjön rendesen a gép.
-
MaciG
addikt
válasz
viktor2105 #5109 üzenetére
ez : Intel 1.8GHz Dual Core 1MB dobozos Socket 775 E2160
-
MaciG
addikt
válasz
viktor2105 #5105 üzenetére
Az attól függ milyen videókártya alá szeretnéd választani.
-
MaciG
addikt
Hali
Új gép vásárlása előtt állok, már mindent kiválasztottam kivéve az alaplapot, mert ott nem tudtam eldönteni, hogy az általam kinézett alaplap megfele-e a konfig alá. Konfig.: Intel Core2 Duo E6750 2.66Ghz s775, 4x (RAM DDR2 800MHz/512MB) , 8800 GT 512 MB.
Alaplapok közül egy Gigabyte P35-DS3L S775 -t néztem hozzá. Nem kell semmi extra cucc (wifi, sli, jó minőségű hangkari,stb.) csak a konfigot vigye. Szerintetek megfelel a célnak???
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest