Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
bluyoo #75925 üzenetére
Köszi! Eddig kétszer vettem használt lapot, mind a kétszer megszívtam vele, így ez az egy amit nem vennék használtban. Én is remélem hogy rendben lesz ez az UEFI, mert sajnos fogalmim sincs az mi, azt meg végképp nem tudom hogy kell frissíteni.
Egyébként ha mondjuk egy kétszer vagy esetleg háromszor ilyen drága lapot vennék az miben ad többet? Szebb a hangja neki, vagy lényegesen gyorsabb lesz a konfig? Vagy csak több rajta a csatlakozó felület?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Turbózd fel a gèped,most!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest