- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Terminator17 #95164 üzenetére
Asrock b365-ös lapok win7 readyk. De a tuningot ne kérdezd.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #95164 üzenetére
Ez egy forintot sem ér, melegedős B/H-s vrm-el rendelkező izé. Giga Z390 UD...az órajel húzogatás és az olcsó az általában kizárják egymást
A w7-et meg engedjük el...Gyuri27 : B/H-s alaplapon nincs oc (memória is csak 2666mhz-ig)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Terminator17 #95159 üzenetére
Hát K proci alá mit akarsz? H lapot? Ha még találsz Z370-et az kicsit olcsóbb de az is 35k felett.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Terminator17 #95159 üzenetére
még annyit el felejtettem hogy win7 64 bit lenne a rendszer, ahogy olvastam elég sok lap már csak a 10 et támogatja. Szóval aki ért hozzá az tudja mit javasolhatna nekem, igy már eléggé levan szükitve a dolog
-
válasz
Terminator17 #95157 üzenetére
Gigabyte Z390 Gaming X olcsó (45 ezertől) és egész jó.
-
Laccoss
addikt
válasz
Terminator17 #77310 üzenetére
7.1 esetében a hátsó hangszórópár jackdugóját a hátlapi világoskék helyre dugod. Az első pár hangszórót a hátlapi lime (zöld) helyre, Bass/Center-t a rózsaszín hátlapiba, az oldalsó két hangszórót meg az előlapi zöld helyre.
-
Laccoss
addikt
válasz
Terminator17 #77307 üzenetére
User manual?
-
Savanya
addikt
válasz
Terminator17 #77217 üzenetére
Alaplapi hangot sose használtam . Sok lapnál csak 3 dugó hely van .
-
Savanya
addikt
válasz
Terminator17 #77214 üzenetére
Nekem volt Z170P-m és 6600K 4,4Ghz-en vígan ment benne .
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #77144 üzenetére
Mondjuk azt is megtudod húzni úgy 2666mhz-ig,de ez erősen hasra ütés szerű sacc tőlem.Nálam a 2666@3200-on megy.
Azt azért megjegyezném,hogy előbb lapot veszünk,majd ahhoz memóriát.Előfordulhat,hogy ha nincs benne a memory qvl-be a szett akkor meg se fog vele mukkanni a gép,vagy nem fogja teljesíteni az adott paramétereket. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Terminator17 #77144 üzenetére
Miért?
(#77147) Terminator17: Ez így nem igaz, pont, hogy a minimumFPS-t növeli, mellette a rendszer sebességet.
Számomra a fájó az, hogy Z87+DDR3-on kb. 3 éve már 2400CL10-em volt, így ez a nulla előrelépés kategória, miközben egy 3000C15-15-15-3x-2N-es KIT-nek sincs igazán ára. A másik, hogy Corsair LPX-et vegyél vagy G.Skill TridentZ-t, többi gyártó szerencse kérdése (nyilván nem JEDEC standard 2133-on).
(#77146) Milka 78: 2133-at tudnia kell. Ettől még előbb kellett volna a lap és jobb a QVL békesség. Pláne, hogy a Crucial nem volt igazán olcsó (ár/érték).
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #77139 üzenetére
Nincs különösebb baj vele,csak éppen a van az árában jobb.PL a vrm része hurka még a belépő szintű Asrock lapokhoz képest is.
-
Savanya
addikt
válasz
Terminator17 #77139 üzenetére
Végeredményben csak egy apró lépés az elején és már minden tökéletes . Ramfeszt be kell manuálisan állítani 1,35V-ra / ez ramtól függ / és figyelni következő bootnál hogy ténylegesen átállította-e a feszt . Ez megvan utána már mehet a tuning és a ramoknál az XMP .
-
Savanya
addikt
válasz
Terminator17 #77136 üzenetére
Nagyon jó lap a Gigabyte,de kicsit macerásabb a tuning mint az Asrock Fatality K4-nél . Ezért inkább csatlakozom az ASROCK ajánlók közé .
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #77136 üzenetére
Asrock Z170 Fatal1ty K4 vagy kicsit drágábban Extreme4.
-
sas55
aktív tag
válasz
Terminator17 #77071 üzenetére
Nem csak z170-ben tudod húzni.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Terminator17 #77067 üzenetére
Szia.
Ha tuningolnál, akkor Z170-es lap kell. Ha nem K-s procit, akkor valamelyik Hyper-re végződő ASRock alaplap, vagy más Z170-es lap, amin még régi BIOS van.
-
dave118
senior tag
válasz
Terminator17 #77067 üzenetére
Szerintem vedd az előbbit, ha már ennyi energiát fektettél bele
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #75128 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni,de minden évben jön valami újabb,jobb.Ezen az alapon soha nem vásárolnánk semmit (Crytek szindróma
).Mondjuk a mostani vga-d alá teljesen felesleges új procit rakni,de ha tervben van egy combosabb darab akkor már el lehet gondolkodni rajta.Én váltottam 3570k-ról,ami egy szerényebb teljesítményű darab volt + az alaplapom is elhalálozott alóla és a vga alá is kellett a craft.Egy percig sem bántam meg a váltást.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Terminator17 #75124 üzenetére
Én erről nem halottam semmit,érdekelne is hogy ki mond ilyet.A legutolsó hírek szerint a 1151-be jön ebben az évben a Kaby Lake és ugye van benne most a Skylake.Ha ezt nézzük minden foglalata átmeneti az Intelnek,mert két generáció után kukázza a foglalatot.Egy mezei 6600k val széthajtok egy koppig oc-s 980ti-t,így nem hiszem,hogy bármire is kéne várnod,vagy attól kéne tartanod,hogy gyorsan elavul.Esetleg annyit várhatsz,hogy kijöjjön a Kaby Lake,de pl sanszosan a proci része nem fog fejlődni,inkább az igp-re fognak gyúrni (de ez már jósgömb bűvölés).
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest