Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Kötekedés helyett megnézhetted volna a linkelt alaplapot ha már kerestem neked, esetleg egy köszit is szokás ilyenkor írni.
Korrektül közöltem veled hogy ez nem így megy, utána kerestem is lapot, legalább ne én legyek már a rossz.
Mostmár kaptál másik alap tippet is, a többi rajtad múlik, részemről lezárva.
-
-
-
bluyoo
nagyúr
Ha nem írsz keretösszeget honnan tudjuk neked mi a drága? Pl. szerintem a 15K olcsó!
Most nem értem ... nem tölti be a géped hardver aprót vagy mi? Még ha 15 percbe is telik de csak egyszer kell megtalálnod a megfelelő lapot ....
"de nem ezt kérdeztem senkitől h HV-n mit lehet, mert azzal tisztában vagyok" Akkor gondolom azzal is tisztában vagy hogy az alaplapos topic nem piac! Itt nem hirdetünk!(#59813) lenox
Sok sikert a beépítéshez!csak kíváncsiságból mi lett a választott?
-
bluyoo
nagyúr
Akkor neked is jó lenne "Pl. Asus RAMPAGE FORMULA innen az apróról."
(#59806) lenox
Azt írtad hogy szeretnéd a HD4000-et kihasználni. Na a Virtu-val ez lehetséges a dVGA mellett is, és így a kimenetek is megvannak, plusz egyik hardvered sem marad "parlagon". Na meg nem kell venni pluszköltségért átalakítókat.(#59807) lenox
Akkor életbe lép a 6+1 kérdés! Mennyiért, .....Mert így már van egy két lap.
(#59810) bldy
Először is jó tanácsokat kaptál ...
Másodszor ez a topic nem a hardver apró, itt nem lehet hirdetni.
Ha hardvert keresel, ugyan úgy tudod a hardver aprót használni mintha eladnál. -
-
jim bcs
nagyúr
Ez nem az a topik, a másik topik lesz a jó ahová szintén beírtad ugyanezt!
baboss, jim bcs és társai kérem most mellőzzék a maguk nyugtatását
ezzel mit szeretnél pontosan írni, a kérdésed akkor is látszik ha 1000 hsz van, az hogy nem kaptál választ annak az az oka hogy belinkeltél egy gépet amiből konkrétan nem derül ki milyen lapod van másrészt legyél szíves nem felháborodni mert b@szottul nincs igazad majd ha megadod a lapod pontos típusát akkor kapsz választ
-
SRII
őstag
talán segít.bár nem hinném ,hogy akkora előrébb lenne és azt sem,hogy bele lehetne tenni!
[link]alaplap speci..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest