- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
+1 az MSI 970 GAMING-re vagy a MSI 970A SLI Krait Edition-ra!
-
chavezlee
csendes tag
Szia!
Nem nagyon tartozom a segítői körhöz, de anno mintha asrock deszka nem lett volna ajánlva fx 8350 tuningolt proci alá.
Mikor 2 éve kérdeztem, az amd topicba írányitottak. majd ott az asus m5a99fx pro (2.0) vagy a gigabyte ga-990fxa-ud3 vagy 5 lett volna a javasolt.
Szerintem inkább ott kérdezd, ha még mindig a 4,5 GHz-en járatott fx 8350 alá keresel lapot.Chavez
-
Milka 78
nagyúr
Asus.A legtöbb AM3+-os lap vrm túlmelegedés miatt sült meg és az Asusnak e téren (is) a legjobb a lapja.Mellesleg te is ismered a régi lapod által,sok tapasztalat,nagy felhasználói bázis áll mögötte.
Ha jól emlékszem az MSI a valósat adja meg.Asus meg 6+2+2-es deszka,viszont a a Crosshair V Formula is 4+1-es volt dupla tekercseléssel.Ennek ellenére is ütős deszka lett.Amúgy az Asrock/Giga is játszotta ezt,viszont messzemenő következtetésekbe ne bonyolódjunk e téren.Az Asrock 970-ese és sanszosan a 990 Fx Fatal1ty-e is 4+1-es,dupla tekercses lap még is hajlamos volt elfüstölni.Az Asusnak volt ettől gyengébb lapja és még sem gyulladt ki.
Mellesleg nálam volt 990fx gd80 és jól ment,kapott komolya vrm hűtést,de pl a bios-a nekem nem volt bejövős és emlékeim szerint az Asus Crosshair-ben jobban ment a procim a 4+1-es vrm ellenére is.chavezlee : Asrockot AM3+-ban csak az 990 Extreme 4,Extreme 9 és a Fatal1ty 990FX Professional ami ajánlható.A többi hajlamos elmelegedni és ebből következően leégni egy masszív oc alatt.Persze ha meglevegőzteted a vrm szekciót kiegészítő ventivel akkor okés lehet,de az Asusnál ilyen probléma nem volt.Én is azt tapasztaltam,hogy AM3+-ban az Asus oldotta meg legjobban a házit.
[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
Szerintem jelenleg senki sem biztos abban, hogy jól sikerültek a Z270-es AS lapok, tuning oldalról megközelítve. Főleg TH-t olvasok.
SuperCarrier nem egy olcsóság pl:"Far cheaper and arguably a better value than its top competitor, the Z270 SuperCarrier provides premium system builders with a boatload of features in addition to 3-way and 4-way SLI capability, but without the premium-class overclocking capability. "
K6(középkategória!!!):
"Fatal1ty Z270 Gaming K6 overclocking results appear mixed at first blush, with its maximum continuous CPU clock limited by a thermal throttling voltage regulator, yet fairly high DRAM overclocks."
"Offering a great set of features for the price and very effective overload/overheat protection, the Fatat1ty Z270 Gaming K6 is approved for non-overclockers. Core i3-7350K overclockers will likely also find it suitable, but only if they can find it within their budget."
Most gondolom jönnek kövezni az AS fanok, de nem én találtam ki.
Thomas Soderstrom tessék bántani. -
-FLY->
őstag
A legjobb chip szinten a Z270, nem az intelnél van a kutya elásva.
Kérdésedre konkrétan passz, kevés a tapasztalat.
Z170 viszi bios frissítéssel, esetenként ez macera és sietni is kellene, mert fogynak ki készletről.
Asrock Fatal1ty Z170 Gaming K6 esetleg 50k körül? Most direkt olyat nézek, amit még kapni is lehet.[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest