- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
M4XP4YN3 #78199 üzenetére
Honlap szerint 24 centi hosszú, az kb bármilyen alaplapba belefér, szóval ennyi "elvárás" alapján kb bármelyik alaplapot lehet neked ajánlani
Merthogy a "jó ár-érték arány" meg egy nagyon ingatag dolog, 15000 forintos alaplap is lehet ilyen, meg 50000 fölötti is... Szóval innentől igazából az összefoglaló részt tudom ajánlani az első oldalon.
szerk: kivettem fél mondatot meg a linket, azt hittem másik topicban vagyok és azért linkeltem.
-
M4XP4YN3
tag
Valaki nekem is válaszolhatna.
"Sziasztok! A jelenlegi gépemhez vennék néhány hónap múlva valami jó ár/érték arányú, vadi új alaplapot, de olyat, amibe a későbbiekben egy RX 470 Sapphire Radeon Nitro+ is gondtalanul belefér. Ha kell, új gépházat is veszek, ezen ne múljon. A mostani Gigabyte P67A-D3-B3 hibája, hogy tönkrement a hálózati kártyája, és wifi stick-kel is csak fele akkora a net sebesség, mint amekkora lehetne. Örülök, hogy legalább így is működik, de azért kicsit cseszi az orrom."
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok!
Intel Core i7 6700 nok-k alá melyik B-s vagy H-s ATX alaplapot ajánlanátok ? 35ezer Ft körül gondoltam hogy költenék rá
Válaszotokat Előre is köszönöm! -
Ðávid
aktív tag
válasz
mayday00 #78169 üzenetére
Egy Asrock H110M-HDS alaplapot vettem még májusban. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Teszi a dolgát, ahogy kell. Egy általános célú gépben használom (film, zene, net, torrent). Itt láthatsz néhány képet a gép belsejéről. Korábban 2x4 GB Adata RAM-ot használtam benne, de azok eladósorba kerültek, mert a másik gépemből megmaradt 2x8 GB Corsair és azt tettem bele. Az adatlapomon részletesen megtalálod a gép adatait. A táp amúgy egy BeQuiet System Power 7 300 W.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #78183 üzenetére
Azt még sem írhatom, hogy UD3 mert jön Milka és azt mondja fogkrém meg viszlát is!
-
GamerLaci123
tag
Sziasztok!
i3-2120-as procimhoz néznék alaplapot. Mellé még van egy Kingston 1600Mhz-s HyperX Blue RAM-om amit szeretnék használni veleKérdésem az lenne hogy mit ajánlotok mellé és legfőképp, hogy én találtam egy lapot újonnan de nem tudom mennyire lehet megbízható. Vélemények? (nagyjából amúgy 15e környéke a max amit rászánnék és jó lenen új)
Itt a lap amiről beszéltem.
Előre is kösz! -
Solesz84
aktív tag
Koszi sracok de amit mondtok azon nincs usb 2.0 csati ha jol tudom pedig nekem az kellene a kormanyhoz 😕
-
Májkii
senior tag
válasz
Solesz84 #78179 üzenetére
Még mindig megbízható, és ezt a szériát most nagyon eltalálták. Keretet nem írtál, de én az ASRock Z170 Extreme4-et ajánlom.
-
Májkii
senior tag
válasz
combonari #78178 üzenetére
A K-s proci mellé illene egy Z lap is ami 30 körül kezdődik. Ha nem fogod húzni a procit, akkor elég a Non-K 6700 is, és mellé egy ASROCK B150M Pro4. Az ATX ebben a kategóriában (főleg neked) szvsz felesleges.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.milyen lapot tudnatok ajanlani z170-es kozul?I7 6700K lenne.Az Asrock meg mindig jo marka?
-
combonari
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új, megbízható ATX alaplapot, mivel fejlesztek a gépemen. Core i7 6700k kerül bele, egy GTX 750Ti mellett, valamint 8gb RAM és egy FSP Hexa+ 400W-os táp. A továbbiakban fejlesztek még rajta, kerül majd bele egy SDD illetve több RAM, valamint egy minőségi proci hűtő is.
Ezeknek a paramétereknek megfelelően szeretnék egy lapot kb 20.000Ft-ig (nagyon max 25). Csak iPonból tudok rendelni. Nem kell mutatós lap, nem átlátszó házba kerül, a lényeg, hogy tegye a dolgát. Mit tudtok ajánlani ezekkel a parméterekkel? A segítséget köszönöm előre is.
-
Levwi
aktív tag
válasz
Májkii #78175 üzenetére
az m-es lap nem kevesebb fícsörben mint egy normál atx méretű?
Meg hol kapható ez a lap mert se pcx-nél se iponnál nincsszerk: most nézem bestmarkt-ban van de ez 31k már akkor az MSI B150A GAMING PRO nem jobb vétel 32-ért? vagy a b150 gaming m3 31-ért? mind a kettő atx méret.
-
Májkii
senior tag
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
hellosztok. 4 alaplap között vacilálok, de nem tudom melyik a jobb választás közölük, vagy éppen valamelyik tud e annyival többet hogy megérje a felárat.
MSI B150 GAMING M3
MSI B150A GAMING PRO
MSI H170 GAMING M3
MSI H170A GAMING PROegy i5 6500 kerülne bele, nem k-s és hyper x fury ramok cpu hűtő egy be quiet pure rock ha számít.
Előre is köszi a segítséget. -
xPraetoriaNx
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés (meg lehet nem is jó helyen kérdezem), de a főpostban is említett ASUS H110I-PLUS-al szemezgetek, (gazából videókártyán kívül semmit bővítőkártyát nem szoktam a gépbe rakni, meg SLI-t se tervezek, szóval rájöttem nekem bőven elég a miniITX alaplap) viszont képeket lecsekkolva az tűnt fel nekem, hogy az alső két SATA csatlakozó elég veszélyesen közel van az PCIe slothoz. Nem fog azokra rálógni egy nagyobb videókártya? Vagy nem lesz gond abból esetleg, hogy a SATA kábel hozzáér a VGA 50-60 fokos hátuljához? :S
-
M4XP4YN3
tag
Sziasztok! A jelenlegi gépemhez vennék néhány hónap múlva valami jó ár/érték arányú, vadi új alaplapot, de olyat, amibe a későbbiekben egy RX 470 Sapphire Radeon Nitro+ is gondtalanul belefér. Ha kell, új gépházat is veszek, ezen ne múljon. A mostani Gigabyte P67A-D3-B3 hibája, hogy tönkrement a hálózati kártyája, és wifi stick-kel is csak fele akkora a net sebesség, mint amekkora lehetne. Örülök, hogy legalább így is működik, de azért kicsit cseszi az orrom.
-
-
Teaway
veterán
válasz
balazska92 #78162 üzenetére
99%-ban nem, csak ha az alkalmazás 8GB-nál többet igényel.
-
balazska92
senior tag
asus m5a97 le r2.0 alaplap, 8gb 1600mhz ram jelenleg ez van a gépemben. Régi pc-s dolgaimért felajánlottak egy ddr3-as ramot(konkrétan ezt: 4GB Crucial DDR3 PC12800 1600MHz CL11). Igazából elcserélném, a kérdésem az lenne, ha ezt most berakom a mostaniak mellé, jó lesz? Gyorsabb lesz a gép?
-
sas55
aktív tag
válasz
Askformore #78158 üzenetére
Gyere át ide. Itt többet láttak már ilyesmit.
-
sas55
aktív tag
válasz
Askformore #78156 üzenetére
Vedd ki a pendrive-ot indítsd újra. Ha nem indul biosba állítsd be a boot sorrendet.
-
sas55
aktív tag
válasz
Askformore #78154 üzenetére
[link] persze a lapodhoz tartozó legfrissebbre.
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
Asus M5A97 R2.0 alaplap bios frissítésében tudtok segíteni? Még sosem csináltam.
Köszi!
-
balazska92
senior tag
válasz
#Morcosmedve #78152 üzenetére
Persze tudom, nem is akarom szétoffolni a témát, csak arra vagyok kíváncsi, hogy csak lap és proci cserével javulhat-e az fps
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
balazska92 #78151 üzenetére
Vízzel hűtve, meg amúgy is, igen. Egy jó 4,4-4,8GHz közt, de ne feszeljed szét, járj utána mit bír a CPU hosszabb távon, van rá topik, ez nem az.
-
balazska92
senior tag
Köszönöm mindenkinek. Lehetséges, hogy mondjuk azzal a lappal és processzorral, a jelenlegi videokártyámat megtartva, kicsit több fps legyen játék közben? A procira már megvan a vízhűtő, lenne tuningolva valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Synology NAS
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest