Aktív témák
-
mzsolt
csendes tag
válasz
braindamage #1990 üzenetére
-
mzsolt
csendes tag
válasz
braindamage #1987 üzenetére
igen, jelentős a javulás de engem sajnos zavar még így is, photoshopnál különösen...
-
mzsolt
csendes tag
válasz
braindamage #1976 üzenetére
old_artist: mivel sajnos nálam nem szüntette meg teljesen a problémát DVI csere, kipróbálnék egy olyan öszvér megoldást hogy DVI - HDMI kábel (DVI vga felöl). Volna ennek értelme? (VGAn csak DVI van).
Legjobb az lenne kommentjeid alapján ha DisplayPortos vgat tennék a gépbe csakhát akkor a kalibrálásnak annyi...Most nézem, S-video is van VGA-n, mindjárt kipróbálom.
-
old_artist
addikt
válasz
braindamage #1976 üzenetére
Üdv!
Milyen VGA-val hajtod a monitort? - csak kíváncsiság-képp!
-
old_artist
addikt
válasz
braindamage #1952 üzenetére
Üdv!
Mindig a szervíz menüt kell nézni, mert az a valóságos F/W version - rev.!
A GIG 111, az a típusra vonatkozik, mint a dobozán is láthatod! -
mzsolt
csendes tag
válasz
braindamage #1952 üzenetére
no ez zavaros, nálam menüben GIG 034
-
mindfreak
őstag
válasz
braindamage #1947 üzenetére
braindamage: Hűh, hát ezen tényleg elég zavarónak tűnik.
mzsolt: Neked valóban nincs gond a sarkoknál. Milyen FW? Nekem GIG 032 van.
Icewind és bigdigit: Nincs tökéletes monitor ilyen árkategóriában (sem). Ha tökéleteset akartok, akkor ott az Eizo. Élőben nem ilyen súlyosak ezek, szerintem használat közben észre se lehet őket venni. Engem pl. nem érdekel, együtt tudok ezekkel élni. Aki nem tud annak mélyebben a pénztárcába kell nyúlnia!
-
mzsolt
csendes tag
válasz
braindamage #1935 üzenetére
Nálam is majdnem ez a helyzet
A bal fele a monitornak sárgás, a jobb fele rózsaszínes árnyalatú + a bal szélen kb. 1cm-es barnás sáv látszik. Pár napig teljesen jó volt a képe, néhány nap használat után kezdett előjönni... Először csak fehér háttéren volt észrevehető de mostmár szinte mindig látszik. Rohadtul idegesít
-
mindfreak
őstag
válasz
braindamage #1935 üzenetére
A sarkok nekem is sötétek voltak első bekapcsoláskor! Meg is ijedtem kicsit, hogy ennek valami baja van, de pár óra működés után eltűnt.
A másik általad leírt hibával azóta se találkoztam, de olvastam róla már máshol is. Hozzá kell tennem nekem nincs valami jó szemem ehhez, de ha nagyon vészes lenne, akkor biztosan én is észrevenném. Talán a többiek majd mondanak valami okosat miután lecsekkolták a sajátjukat.
Aktív témák
Hirdetés
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest