Aktív témák
-
braindamage
csendes tag
válasz
old_artist #1979 üzenetére
Quadro FX570-el.
mzsolt: most megneztem en is jobban, tenyleg nem 100%-s, szurkes hatternel 'talan' sotebb a jobb oldal, de alig eszreveheto... hatalmas a kulonbseg ahhoz kepest milyen volt
-
braindamage
csendes tag
Sziasztok,
Nehany napja en is vettem egy HP LP2475w-t. Latom a forumon nagyon sok jot irtatok rola, en viszont nem igazan vagyok vele elegedett. A sarkoknal eszrevehetoen sotetebb, de ami igazan zavaro, kb a monitor kozepetol kezdve egy enyhebb atmenettel a jobb oldali resz sotetebb es kekesebb mint a bal oldal. Ez csak vilagosabb hatteren lathato es akarmilyen szogbol nezem ugyanugy lathato. Olyasmi hatasa van mint mikor egy crt monitorhoz egy hangszorot kozel teszunk. Mas tapasztalt meg ilyet ennel a modelnel vagy csak az enyem ilyen gagyi?
Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest