Aktív témák
-
El Kebir
őstag
(hmmm, nagyon mellé lőttél, pont hogy megnéztem az adatlapod
, persze erre mindenki rájöhetet a hozzászólásomból, úgy látszik csak te nem jöttél rá
)
...amúgy nekem soha nem vettek a szüleim számítógépet, még 15 évvel ezelőtt sem...ezen új infók alapján gondold át a hozzászólásod értelmességét
...talán menni fog...talán... )
-
El Kebir
őstag
Ne má', ezt a sületlen dumát...én ha tehetném, akkor mégjobb monitort vennék, az U2410 nem a csúcskategória. (csak a ócska tn-hez viszonyítva nagyon jó)
(gondolom te azok közé tartozol, akik nem akarnak négymagos cpu-t venni, mert még kevés program használja ki, vagy nem vesz tuningramot, mert alig ad valami többletet, meg nem vesz majd 1kW-os tápot sem, mert semmi szükség rá... és autóban is a suzuki a nyerő, mert azzal is lehet 130-cal menni, akkor meg minek drágábbat venni...
)
-
Fix
tag
Sikerült beállítanom. Nekem tetszik ez a monitor nincs vele semmi gond. Ha csak nem a hangszóró. Amit nem értem miért nem lehetett HDMI vonalon levenni, miért kell hozzá még egy kábel. Mondjuk nem mintha tervezném a használatát.
Ja és tényleg 1920x1080at tud "csak". A beharangozott és még a Acer oldalán is 1920x1200 van. Nah mindegy.....de akkor is kapják be. -
dabadab
titán
Mindkettő TN, mindkettő rettenetesen drága, fogalmam sincs, hogy miért akarnád megvenni őket.
Egyébként ez nem chat, ha nem kapsz választ pár óráig, attól még nem kell teleszemetelni a topikot, helyette mondjuk visszaolvashattál volna egy kicsit, meg olvasgathattad volna a topikot, mert ezek a monitorok már szerepeltek itt. -
IgnisFatuus
aktív tag
-
szatocs
őstag
-
finest
addikt
Ja, a második el se jutott hozzám a kiskerből, mert megkértem őket, h teszteljék, ha megjön. Az első dobozán viszont made in Hungary szerepelt.
A Benq 2420HDBL-hez képest valóban sokkal dizájnosabb, vékonyabb, élénkebb színű és élesebb képű, gyorsabb monitor. Mondjuk az input lag különbségét csak tesztprogikkal érzékeltem, FPS-ek közben nem. A +25/30k-t szerintem nem éri meg a Benqhoz képest.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest