- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hová lett 1000 mAh?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Egyáltalán nem érzékeny a rálátási szögre. Mozoghatsz előtte bátran, nem homályosodik, nem halványodik. Tegnap egész éjfélig toltam vele a gémeket, de minden oké volt vele. Nagyon jó kis cucc. Eddig még mindíg tartom az 5 pontot.
agemate: Majd ma este nekilátok egy kis gémnek kisebb felbontásokon és írom a tapasztalatokat. Az ACER mint monitor gyártóról én még rosszat nem igazán hallottam és az ismerősöktől akik használják még nem hallottam negatÍv kritikát, ami egyenest leszólná a gyártót. A Boltban pedig ahol vettem, az egyik srác is ACER-t használ már régebb óta és dícséri. Ezért mertem én is kipróbálni. Amit ajánlani szoktak sosem csalódtam még benne.
-
-
old_artist
addikt
Üdv!
Tulajdonképpen csak akkor van értelme a HDMI-nek, ha kompromisszum menetsen, adattömörítés nélkül akarod a video és audio minőséget, multimédiás használatakor, pl. set-top box, DVD lejátszó, vagy A/V adóvevő és az audiö és videó monitor, mint pl. a digitális tv (DTV), és ez egy kábelen keresztüli interfészt biztosít.
Mivel a HDMI visszamenőleg is teljesen kompatibilis a DVI-vel, CEA-861 profilt használ a DTV-hez. HDMI DTV-k lejátsszák a jelenlegi DVI-készülékről fogott videókat, és a DVI készülékkel ellátott TV-k lejátsszák a HDMI forrásról a videót, ezért az LG DVI csatlakozásához, ha veszel egy DVI<>HDMI átalakítót, akkor azzal megoldható a HDMI használata! -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, volt már dolgom mindkettővel, sőt most a HP előtt írok Neked!
Egy biztos, hogy az LG nagyon jó ár/érték/tudás színtű monitort alkotott ezzel a W2600HP-BF monitorral! Különösen játékra és filmezésre kiváló, de kalibrálva már a grafikusok és kiadványszerkesztőknek is kedvelt monitorjává vált! Nagyon jó a feketéje, az Input-lag és utánhúzása, az újabb rev.-vel kijött szériákban már nem tapasztalható a régebbi tesztekben felsorolt hiányosságok! Hátránya a felszereltségéből adódik (csak d-sub és DVI-vel rendelkezik), de ezért ilyen kedvező az ára!
A HP egy "atombiztos" készülék, nagyon kiváló felszereltséggel, kitűnő H-IPS paneljának köszönhetően szinte mindenre, univerzálisan használható! Ennél a HP-nél is az újabb rev.-ekkel nagyon sok mindent kijavítottak mára, és a (világgaranciális) gariztatása kiváló, ha lenne valami gond vele, 3 napon belül ingyenesen kiszálnak a HP mérnökei, s ha nem tudják orvosolni a hibát, akkor helyben azonnal cserélik, nincs macera és a több hetes cserekészülék miatt sem, mint egyes más gyártói típusoknál!
A két monitorok közül mindkettő nagyon jó választás, itt csak (esetleg) a design, a 24" vs. 26", és persze a felszereltség dönthet egyik vagy másik javára, na ... meg a kedvező ár!mod: "A natív felbontásához nem túl pixeles a kép 26"-on, vagy ezt gyengén látókanak tervezték?" - nem!
-
old_artist
addikt
Üdv!
A samu 2494HS megfelelő lehet játékokra és filmezérsre, viszont ha valóságos színmegjelenítést szeretnél a kijelződre, akkor ezt műszeres, hardveres kalibrálással meg lehet oldani! Az biztos, hogy egy PVA paneles monitorhoz képest visszalépést jelent a TN-es panel megjelenítésben, betekintési szögben, homogenitásban, bevilágításban, és színegyensúly kezelésében, különösen az árnyékos, sötét részletek szürkeárnyalatos spektrumában (mivel 6bit-es színszámítású, ahogy fentebb írtam), de ezt kalibrálással lehet csökkenteni - vagyis javítani, és egy valóságosabb színmegjelenítésű színegyensúlyban tartani!
Abban is biztos lehetsz, hogy egy TN-es panelú monitornál, ha erős játékos vagy, akkor néha észrevehetetlenebb lesz az Input-lag és az utánhúzás is, de ha nem, akkor ez elenyésző különbség!
A 4:3-as képarány megjelenítésről majd egy tulajt kell megkérdezned, de ha jól hallottam, akkor a skálázhatósága elég jó a monitornak, bizonyos kereteken belül, de majd más ír a tapasztalatáról ...
Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest