- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
No, még mindig ennél a monitornál vagyok megragadva.
Viszont az lenne a kérdésem, hogy tudod-e, ki tudod-e valahogyan deríteni, hogy milyen HDMI csatoló van rajta? És ha 1.3, akkor azon belül is melyik. Igazából azért érdekelne, mert egy tesztet olvastam róla, ahol állítólag BR lejátszóval nem tudtak rá 1080p-t varázsolni.
Remélem, hogy csak a bugyutaságuk, kábelük, vagy nem tudom mi miatt nem.És adnak hozzá HDMI kábelt amúgy?
Ezt a hanyas HDMI dolgot a samsung oldalán sem tudtam kideríteni, sem specifikációban, sem pedig user manualban nem utaltak erre.
Van esetleg 1080p-s médialejátszód, amivel ezt tudnád tesztelni?
Még valami: 1650x1050-ben próbáltad már? Úgy milyen pl játék alatt, és milyen net-office, egyéb alatt. Jó úgy is a képe? És hány Hz-et ír ezen a felbontáson?
-
szatocs
őstag
Ja, csak nem tudom, hogy az a fekete mennyivel másabb, mármint mennyivel feketébb, mert alapjában véve 1000:1-es kontrasztja van mindkettő samsungnak. Ami a kérdés, az a p2450h és az xl 2370, de az xl az legalább 20k-val drágább, ha pedig nem sok a különbség, akkor azt lehet másra is fordítani, pl vga fejlesztés kicsit később, vagy bármi más. A másik meg, hogy nem tudom mennyit fogom falra szerelve használni, de a ledesnek nincs olyan konzolja, a 2450-nek viszont van. Majd megpróbálom valahol megnézni élőben. De akinek van 2450, és esetleg látott már xl-t közelebbről is, az írhatna róla pár sort.
(#6779) alibaba78 - Azért nem jó, mert direkt fullhd-sat keresek, meg hdmi sem hátrány. Egyelőre a samsungok tűnnek jónak nekem.
-
Joczek
tag
Nekem volt Samsung XL2370-em. Játékra és szövegolvasásra tényleg kiváló. Grafikára azonban közel sem. Ha valóban csak a fentiekre használod, nem egy rossz darab. Ha azonban igényes vagy a színvilágra, ebben az árkategóriában már kapsz olcsóbb IPS moncsit (pl. Green). Vagy olcsóbb HD LED monitort (Benq) - bár ennek az utánhúzása lehet nem ilyen jó.
-
atee
őstag
50-60k között találsz magadnak megfelelő monitort. Érdemes körbe nézni. Én a Benq monitorait favorizálom, de ez nem azt jelenti, hogy ezek feltétlen a legjobbak.
Többet nem gondolom, hogy érdemes költened rá. Van egy szakadék 100k ig.
Akkor egy jobb minőségű panellel szerelt monitort is kaphatsz. A te döntésed, hogy mennyit tudsz vagy akarsz áldozni rá.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged