Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Nekem ilyen 2420HDBL Benq-m van. Fogyasztást ugyan nem mértem, de nagyjából utána lehet számolni az adatlapokból.
Más szempontból tipikus TN-s monitor. Homogenitásról csináltam képet korábban, keress rá. Azért nem éppen tökéletes, de hát ilyen áron ne is várjon csodákat az ember. De ennyi pénzért teljesen jó vétel! -
Cyberpunk
félisten
Igen ez nem azonos az OLED-el az teljesen más technológia. És sajnos nem mostanában lesznek ilyen monitorok.
A különbség csupán a háttérvilágításban van. Van a hagyományos fénycsöves és a LED-es háttérvilágítás.
A LED-es előnye a kisebb fogyasztás és az egyenletesebb homogénebb háttérvilágítás. Esetleg némileg szebb színek, de természetesen nem vetekedhet egy komolyabb panellal szerelt monitorral. Hiába LED-es ha a panel ugyan úgy TN-es.
Persze az RGBled az más, de sajnos egy vagyon. -
teknős
csendes tag
Szia! Én is ebbe a dilemmába vagyok. De én mar eldöntöttem hogy a HDBL-t veszem(kivéve ha vki vmi jobbal előáll).
Én személy szerint megnéztem a 22" os Ledes változatot és összehasonlítottam egy jóval drágább samsunggal(kb 65k-s volt, szóval gondolom nem gagyi), sőt még a barátnőmet is megkérdeztem. És egyértelműen élesebb volt a képe a ledesnek, a színek jóval szebbek,élethűbbek, a kontrasztok erősebbek. Gondolom a sima és a ledesek között ez a legfontosabb különbség, na meg a fogyasztás.
Szóval sztem megéri, csak sajnos nincs az országba szintenekem meg 3 hetet kell varnom
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged