- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
bluobluo
aktív tag
Kicsit visszagondolva erre, azért is kérdeztem, mert annó a haverom elhozott egy 17"-os laptopot, aminek 1440× valahányas felbontásra volt, és kipróbáltam egy kb 720×528 vagy picivel kissebb felbontású filmet, és valami betyár homályos volt!
Ezért tartok egy cseppet a fullHD 2333SW monitoron megjelenített kissebb felbontású filmek megjelenítésétől!
Bocs, de még nem volt ekkora monitorom!De ha valakinek épp van egy 2333SW vagy hasonló fullHD monitora, az leírhatná ide mik a tapasztalatai hasonló filmek lejátszásánál!
Köszönöm! -
bluobluo
aktív tag
Az jó ha netes rendeléseknél jót hallasz, én meg szinte csak rosszat, az macerás, itt meg kb 8 km, akármikor bemehetek (kivétel hétvége) és szakértő mondja meg nekem mit meg hogy....
De ha valamit megrendelek, és nem jó, küldhetem vissza, várni, hogy lesz-e belőle valami.... áá nem fasza
Akkor csak a komolyabb munkánál vehetőek észre a hibák?
Na kíváncsi leszek milyen lesz a kép ha meg lesz a monitor, mert nem épp egy alapszintű VGA kártyát használok!
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távcső topik
- iPad topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest