- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Aktív témák
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Alex1978 #4264 üzenetére
Olvastam korábban mindkét leírást, de érdekellne más véleménye is, lehetőleg azon tulajok véleménye, (minnél több!) akik rendelkeznek 2333SW monitorral, hogy mi a véleményük ezzel kapcsolatban!
Meg érdekelne az is, hogy mi rosszabb (ha van) a 19", 21" vagy a 22"-os monitorokhoz képest, illetve mi jobb, miért érdemesebb 23"os monitort venni? -
Lest4t
aktív tag
válasz
Alex1978 #4261 üzenetére
Ahham, ezt a kettő monitort csak úgy felhoztam. Nem tudom van-e más monitor amit esetleg ajánlasz?
A szitu az, hogy egy adott típusból, majd kettőt akarok majd venni. És egymás mellé helyezve dualban. Nem nagyon értek, hozzá, gondolom ezeknél ezzel nincs probléma. Persze utána kell majd olvasnom a témában.
-
Naras
őstag
válasz
Alex1978 #4255 üzenetére
Nekem egy LG van (fentebb linkeltem már), full fényes. Még csak most vettem, de nem gáz a felülete tapogatni nem nagyon kell, hameg porosodik, igaz, hogy látszuik rajta (mondjuk a matton is látszik, ezen tán kicsit feltűnőbb), de kb ráfújsz egyet, és kész is
Vagy egy gyors legyintés valami ronggyal, vagy pamaccsal -
Naras
őstag
válasz
Alex1978 #4237 üzenetére
80k volt (24 hónapos kamatmentes hitelben...
)
Egy 17esem volt előtte (már vagy 5 éve), aztán mikor ezt beraktam a helyére, majd hanyatestem...
A polcon még nem tűnt ekkorának a TV - k mellett...
...és ha ez még nem lenne elég, minden van rajta (csatlakozók),
Full HD, tök jó a képe, és még TV is van benne (és nem csak digitális)
Igazából azon filózom azóta, hogy ez most TV monitor funkcióval, vagy Monitor TV funkcióval...Egyetlen aprócska szépséghibája volt számomra talán, hogy alapból DVI csati nem jár hozzá, majd azt is vennem kéne (bár, gondolom másik monitorokhoz sem igen jár)
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest