- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
kecsetif #6584 üzenetére
1. Nem a legolcsóbbak közül való TN-t kellene az U2410-eshez hasonlítani... (Akiben felmerülhet az U2410 gondolata, TN-ből sem azt nézi.)
2.a. A klíma az mióta alapfelszerelés?
2.b. A legolcsóbb Swift 2.5M, a legolcsóbb Splash 2.3M.
2.c. Ezek ajánlott árak. Nem tudom, az autóknál hogy van, de sok más területen az üzletekben alacsonyabb árakat látni, mint a gyártói ajánlott ár.
3. Alább (vagy fejlebb, beáll. függ.) az 5-ös BMW-khez hasonlították az IPS/PVA monitorokat: ~12M - ~24M... Ez már hányszoros szorzó mondjuk a 2.5M-hez képest? 4.8x - 9.6x. De ha 2.65M-mel számolsz (SWIFT 1.3 GC 5 ajtós), akkor is 4.5x - 9x.Ez hol kötözködés: "Amiket a #6556-osban írtam, azok mind jól látható dolgok. Pl. már az átlag CRT-n sem jelentkeztek ilyen dolgok, akkor LCD-n miért kellene elviselni?"
"De előtte nézze meg ezeket a monitorokat a valóságban is!"
Én is ezt mondom...
"Ne költsön feleslegesen olyanra, amire lehet hogy nincs szüksége."
Itt soha senki sem írta, hogy mindenki mindenáron vegyen IPS/PVA-t...
"Inkább menjen a különbözetből kirándulni, vagy vegyen jó pár rekesz sört és igya meg a cimbikkel R6Vegasozás közben..."
Majd az illető eldönti.. Nem arról volt szó...?
Egyébként tényleg felesleges a szó, a te missziódba ("kis pénzért nagy monitort misszió" [link]) nem illenek bele az IPS/PVA-k... Sosem fogod elfogadni...
-
dezz
nagyúr
válasz
kecsetif #6566 üzenetére
"Persze biztosan vannak olyan emberek, akik nagynak látják a különbséget a sima TN+film és a profi panelek között."
Látom, továbbra sem olvastad el a #6556-ost...
"(Kicsit olyan ez, mint városi felhasználatra opel corsa helyett ötös BMW-t ajánlani.)"
Nem, nem olyan. A 4-600k-s CG Eizo-k vagy a HP DreamColor lenne olyan... A 100-150k-s monitorok a normális, kényelmes autóknak felelnek meg. A TN meg a Suzuki.
"A topiknak szerintem arról kellene szólnia"
Ne akard már ezt is eldönteni...
szerk: off
-
dezz
nagyúr
válasz
kecsetif #6557 üzenetére
Hogy kinek mennyire elfogadhatók a leírt dolgok, az személyre válogatja... Számomra pl. nem elfogadhatóak.
"De a júzerek nagyobbik részének egy 50K alatti 24-es monitor is bőven elég."
Az lehet, de ott van az a kisebbik rész is... Viszont sokan nem is tudnak róla, hogy többféle paneltípus létezik, és hogy ezek miben mások.
Csak tudnám, hogy a "csak néha kell a gép egy-egy filmre, egy kis játékra, meg megnézni a gémélt"-re minek ekkora monitor? Hogy az illető elmondhassa, hogy neki 24"-es monitora van? (Na hát ez az igazi sznobság, nem az, ha valaki nem éri be TN-nel...)
Azt sem értem, mi a fenének neked 24"-es, ha másfél méterről nézed, 200%-ra nagyítva? Egy kisebb monitorral közelebbről ugyanott vagy.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest