- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Itt egy 32" full hd de biztos nem fer bele a keretbe (amugy tenyleg nem sok van).....
A melohelyen vagy egy 32" sharp azt nezegettem ma de mivel vga kabellal van rakotve 1 meterrol nezve eleg fos a kepe, olyan mintha vibralna meg latom a pixeleket (nekem jo a szemem tuti nem birnam sokaig nezni (vagy megszoknam).....Amugy ha csak pc-hez veszel kijelzot akkor ne tv-t vegyel... 24" nem TN+film paneles lcd-t vegyel a 26" nem nezne ki jol a tn panel miatt....
Ja ezen Acer AL2416W nincs DVI bemenet...
-
Hedgehanter
őstag
Ha megnezted a tesztet akkor lattad hogy a tomoritett (dvix, mpeg etc) tipusu filmek nagyon rosszul neznek ki rajta es a tv adasok is tomoritve jonnek szoval azok is szarul fognak kinezni (TN+film panel bar erdekes hogy "film" panelnak hivjak holott szarok a filmek rajta) . A jatekok meg attol fugg milyen vga van a gepben mert ha van egy jo vga-d akkor nagy felbontasban tudsz majd jatszani a monitoron es jol fog kinezni.
In the other hand ha a 32" tv hd ready akkor 1366*768 a max felbontas ami nem tul fenyes, de ha szar a vga akkor ugysem tudsz jobb felbontasban jatszani ergo megfelel az elvarasaidnak.
Ha van lokesz egy HD full 32" tv re akkor meg azt vedd meg mert annak mar 1920*1080 a max felbontasa es egy jo vga-val utos jatszani rajta....
Aztan meg itt van a tavolsag kerdese ha egy fel meterrol akarod bamulni nem biztos hogy egy 32" tv jo mert kiuti a szemedet.
Ha ezek utan sem tudsz donteni akkor kuldd el a penzt nekem es majd en veszek valamit.....
-
Hedgehanter
őstag
Ne aggodj nekem is ez a dilemmam csak nekem egy 42" Tv ellen (vegul ugy dontottem mind kettot megveszem) es nem tudom milyen 24" monitor legyen.. Erre szerintem nincs jo recept (egy par forumot jo azert elolvasni meg tesztet).. En amugy ha donteni kellene a nagy tv-t vennem (en nem jatszom annyit). Tv-t tobbet nezek es jobb nagy tv-n jatszani mint egy kis monitoron tv-t nezni...
Aktív témák
Hirdetés
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest