- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A Motorola is Air mobillal készül
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
Reggie0 #24832 üzenetére
Sajnos nem, legutobb peldaul egy 4 honapja mukodo 7/24-ben online wap lte hirtelen ugy dontott, hogy nem latja a modemet, ezaltal a sim kartyat es a tererot sem es ezaltal offline lett. Namost ez tobb ezer km-re van tolem. Mokoltam vele tavolrol egy egesz napot, ujrainditasok, stb, semmi, zero. Ugy tunt kompletten megmukkant. Aztan egy honappal kesobb megint rafekudtem es nem tudom mit csinaltam maskepp (a logok szerint ugyanazokat csinaltam) de az egyik usb reset utan eletre kelt es par perc mulva latta a sim kartyat es a mobilhalozatot is.
Ez nem normalis, ez nem megbizhato. Ami megbizhato, az a cisco routerem, amiben van egy 4G LTE modul, benne sim kartyaval es 2019 ota, hat eve megallas nelkul uzemel, 7/24, nem bootolt el, nem romlott el, nem vesztette el a tererot, nem csinal az semmit, csak amit kell neki: uzemel. Teszi a dolgat. Ez megbizhato.
A 4G LTE modul volt 2019-ben valamivel tobb, mint szazezer forint (csak a modul, a router ara ezen felul van). A wap lte kevesebb, mint egy eve van meg, kb 9 honapja, ezalatt volt egy 1+honapos megmagyarazhatatlan leallasa es a beszerzesi ara az egesznek, tehat router + lte modem kb huszezer forint.
Ez a router egy LTE router. Az LTE kepessegeert vettem es semmi mast nem csinal, mint mobilnetet ad ket vezetekes vegpontnak. Nem hinnem, hogy ez a kepessegeinek a tulhasznalasa lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest