- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
Reggie0 #24832 üzenetére
Sajnos nem, legutobb peldaul egy 4 honapja mukodo 7/24-ben online wap lte hirtelen ugy dontott, hogy nem latja a modemet, ezaltal a sim kartyat es a tererot sem es ezaltal offline lett. Namost ez tobb ezer km-re van tolem. Mokoltam vele tavolrol egy egesz napot, ujrainditasok, stb, semmi, zero. Ugy tunt kompletten megmukkant. Aztan egy honappal kesobb megint rafekudtem es nem tudom mit csinaltam maskepp (a logok szerint ugyanazokat csinaltam) de az egyik usb reset utan eletre kelt es par perc mulva latta a sim kartyat es a mobilhalozatot is.
Ez nem normalis, ez nem megbizhato. Ami megbizhato, az a cisco routerem, amiben van egy 4G LTE modul, benne sim kartyaval es 2019 ota, hat eve megallas nelkul uzemel, 7/24, nem bootolt el, nem romlott el, nem vesztette el a tererot, nem csinal az semmit, csak amit kell neki: uzemel. Teszi a dolgat. Ez megbizhato.
A 4G LTE modul volt 2019-ben valamivel tobb, mint szazezer forint (csak a modul, a router ara ezen felul van). A wap lte kevesebb, mint egy eve van meg, kb 9 honapja, ezalatt volt egy 1+honapos megmagyarazhatatlan leallasa es a beszerzesi ara az egesznek, tehat router + lte modem kb huszezer forint.
Ez a router egy LTE router. Az LTE kepessegeert vettem es semmi mast nem csinal, mint mobilnetet ad ket vezetekes vegpontnak. Nem hinnem, hogy ez a kepessegeinek a tulhasznalasa lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Call of Duty: Warzone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest