Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

doktordrog aktív tag válasz  Alteran-IT

üzenetére Alteran-IT

üzenetéreSziasztok! Jó pár napja ezen emésztem magam, hogy mi legyen. Eléggé össze vagyok zavarodva. Szeretném, hogy hogy minél gyorsabban menjen a net a telenoros kártyámmal. De most nem világos, melyik eszköz lesz nekem a legjobb: 
 -Tp-link archer mr 600: Elvileg ez tud 300Mbps letöltést is (akár a teraszra is kitehetném)
 -MikroTik RBWAPR-2ND&R11E-4G: 150 Mbps-t tud ( itt az LTE végű kell vagy a 4G? Az egyik 25k a másik 45k)
 -MikroTik LHG LTE6: Ez elvileg tud 300 Mbps-t, de nem gigás a lanjaAz is világos, hogy kintre kell tennem őket, és a harmadikhoz mindenféleképpen kell router. Melyik lenne a legjobb választás? Köszi   
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 350 G2 i5-5200U
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold