- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #10658 üzenetére
Most kínomban áttettem egy tabletbe. Ott sem megy... Szóval akkor gondolom a kártya lesz a ludas.
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
LTE kapcsolatot próbáltam beállítani telenoros kártyával. Beírtam a Pin kódot, minden sávot beikszeltem. De nem kapcsolódik. Mi lehet a gond?
Köszi!
-
doktordrog
aktív tag
válasz
MaCS_70 #10597 üzenetére
Balatonszabadi észak-nyugati része. A WAP LTE ez? Vagy a 4G-s?
-
doktordrog
aktív tag
-
doktordrog
aktív tag
válasz
Alteran-IT #10459 üzenetére
Sziasztok!
Jó pár napja ezen emésztem magam, hogy mi legyen. Eléggé össze vagyok zavarodva. Szeretném, hogy hogy minél gyorsabban menjen a net a telenoros kártyámmal. De most nem világos, melyik eszköz lesz nekem a legjobb:
-Tp-link archer mr 600: Elvileg ez tud 300Mbps letöltést is (akár a teraszra is kitehetném)
-MikroTik RBWAPR-2ND&R11E-4G: 150 Mbps-t tud ( itt az LTE végű kell vagy a 4G? Az egyik 25k a másik 45k)
-MikroTik LHG LTE6: Ez elvileg tud 300 Mbps-t, de nem gigás a lanjaAz is világos, hogy kintre kell tennem őket, és a harmadikhoz mindenféleképpen kell router.
Melyik lenne a legjobb választás?
Köszi
-
doktordrog
aktív tag
válasz
Alteran-IT #10440 üzenetére
Elvileg 3 km-en belül van egy torony. Nem értek hozzá, de azt gondolom ez jónak kellene lennie. Házon belül 4-5 Mbs volt a letöltés mobiltelefonon, ami elég kevésnek tűnik...
Ha jól értem, ha azt akarom, hogy rendesen menjen több wifis eszközzel, akkor router is kellene hozzá? De akkor ez is erősen súrolja az 50-k-t? -
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ház, ahol csak mobilinternet játszik. Nem túl jó a jelerősség. Ide kéne egy 4g-s router. A másik topik alapján egy tp-link archer mr600zal szemezgettem, de mivel felmerült, hogy a stabilitás is fontos lenne, javasolták, hogy kérdezzem meg, mi lenne a megfelelője mikrotikban.
Köszi
Drog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest