Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeaShark
tag
válasz
jerry311
üzenetére
Szia!
Nem adtam fel, és én is próbálok minél több helyen - ahogy időm engedi - utána nézni a dolognak.
Kipróbálom, majd azt is amit te javasoltál. Mivel még csak ismerkedek a mikrotik világával így biztos, hogy bele fogok esni egy két problémába. Igaz az is, hogy sok minden sikerült már megcsinálni.
Kb. fél éve vettem és pár hete kezdtem vele jobban foglalkozni, anno mégy csak a "Quick set" segítségével állítottam be a router-t és azt pofozom mindig tovább.
A lakásban a jobb wifi jelerőség/sebesség és egyéb hálózati eszközök (NAS, stb.) miatt vettem a második ac2-öt. Mivel mindenhol azt olvastam hogy a legjobb megoldás ezen esetben a CapsMan ezért most ez a nagy kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold