- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
konkrétan ezt írtad:
"Lan2: 2 vm ami a külvilág felöl, és lan1 böl is elérhetö kell legyen,": ezt két módon lehet megoldani: külön címtartományba teszed és a 2011-essel routolsz, vagy két interfészt lógatsz be mindkét guestbe és a két guest oldja meg magának, hogy a két hálózatot elérje.lehet a második is, annak az lesz az eredménye, hogy két vagy három tűzfalat kell kézzel karbantartani.
emlékeim szerint a 2011-esben olyan switch chip van, amelyiket nem kezeli az ebtables, tehát ott nem tudsz vlanok között hardverből tűzfalazni.
-
bambano
titán
teljesen rossz megközelítés.
nem abból kell kiindulni, hogy mit tudsz bekonfigurálni, hanem abból, hogy mire lenne szükség.tehát először azt írd le, hogy a virtuális gépeknek milyen vlanra van szüksége és miért.
"Ciscon már kész lenne.": akkor azt kell venni. 24 portos rendes cisco switch 230 ezer körül van a seneticnél most, + tréfa, 24 portos crs 46 + tréfa.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4551 üzenetére
szerintem nem feltétlenül.
másrészt ha úgyis cseréled, cseréld ac-sre, az se sokkal drágább.nekem mondjuk nagyon bejön, hogy a 922UAGS-5HPacD panelen van sfp is, de ymmv.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4549 üzenetére
attól tartok, hogy az nv2 protokoll kicsit belemókol a csomagok sorrendjébe, emiatt a tcp időnként megáll, pláne, ha ssl vagy ilyesmi is van rajta.
emlékeim szerint az nv2 szétdobálja két streamre a csomagokat, emiatt felmerült bennem, hogy előfordulhat, hogy a csomagok érkezési sorrendje megváltozik.
persze az is lehet, hogy egy tcp szálon történő kommunikációt pont nem tud terhelésmegosztani az nv2, ezért lassul le. rég volt, hogy ilyet olvastam
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4547 üzenetére
próbáltam burkoltan jelezni, hogy az MBps az megaBYTEpersec mértékegység, 50 MBps az 400+ Mbps, az nem megy át az n-es protokollal is max. 150Mbps/stream csatornán.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4545 üzenetére
50 MBps?? az nem megy át egy kétcsatornás nv2-es linken.
50 Mbps meg kevés.szerk: azzal meg nem tudsz mit kezdeni, hogy teleszemetelték a szabad frekvenciákat...
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4543 üzenetére
azt tapasztaltad, hogy nem stabil a 912UAG-5HPnD?
én most akarok több ilyesmit beszerezni. -
bambano
titán
válasz
Cirbolya_sen #4534 üzenetére
nem mondtam olyat, hogy a gigás net felejtős.
azt mondtam, hogy nem tud http-n gigával letölteni A ROUTER.
tehát amikor a http kliens is a routeren fut.ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne tudna gigás netet routolni, amikor pc-n akarsz letölteni.
-
bambano
titán
válasz
Cirbolya_sen #4531 üzenetére
hálózatteszteléshez keresek vasat. felmerült openwrt-s házi router, mikrotik, meg pc. eddig a pc a nyerő.
mivel most beesett egy kosár hardver, mert más projekthez vettünk, így megnéztem ebből a szempontból is.
a lényeg, hogy úgy akarom tesztelni a hálózatot, hogy letöltök http-n egy nagy fájlt, és megnézem, hogy mennyi idő alatt jött le. ezzel teszteltem a routereket. pár tűzfal szabály volt csak.1. A 3011-es a két darab 1.4 GHz-en pörgő arm magjával nem bírta kisámfázni a gigás hálózatot. rotfl. ez volt a legrosszabb eredmény.
2. Második versenyző egy crs-326 volt, ami az egy darab 800 MHz-en pörgő magjával leverte a porba a 3011-et. ez gigarotfl.
3. a harmadik versenyző egy 9 darab 1.2GHz-en járatott maggal szerelt alap ccr volt, ez kinyomta a gigát, de ehhez bő másfél magot hajtott ki padlógázon. És a port szeparálását se értem.
4. a negyedik versenyző, amivel leginkább meg voltam elégedve, az az rb1100ahx4 volt. Ebben négy 1.4GHz-en járatott arm mag van, de lehet benne még valami trükk (=hw gyorsító), mert ez a router tűnt a legösszeszedettebbnek.Teljesítményben is ez a sorrend, de ha ár/teljesítmény nézek, akkor az, hogy az ahx4 kevesebb, mint felébe kerül a ccr-nek, az tovább javítja a megítélését.
Ez nyilván nem általános értékítélet, mert egy nagyon speciális, kifacsart igény szerint teszteltem a routereket, de nekem most ez kell
De az, hogy a 3011 nem bírta kisámfázni a gigát, az erősen lol, meg az is, hogy a harmad annyi lóerős crs gyorsabb volt. Nyilván könnyen előfordulhat, hogy routingban megfelelően teljesít bármelyik router.
Annak viszont nagyon örültem, hogy a ros-ban egy csomó dolog meg van csinálva rendesen. Biztos, hogy valakik először elolvasták a szabványt, utána leprogramozták, és utána kivitték az életbe és meghajtották rendesen, mert például az ahx4 pontosan úgy működik, ahogy józan paraszti ésszel elvárná az ember, és nem csak az alap dolgokban.
-
bambano
titán
crs-326. hibajelenség: az összes led ki van kapcsolva.
már agyaltam, hogy visszaküldöm, de előbb még szétnéztem a neten.
és van olyan, hogy /system leds
dikkmá -
bambano
titán
szerintetek ha switchnek kell egy crs-326, akkor switchos vagy routeros?
-
bambano
titán
egyébként a kérdésem oka: tegnap éjjel összedrótoztam egy redundáns router+switch kombót, de mivel nem volt elég routerem itthon, egy 3011 meg egy crs326-os switch volt a router. A 3011-ben két magos, 1.4GHz-en járó armv7-es mag osztja az észt, a crs-ben egy 800 MHz-en járó egymagos armv7.
és a crs lazán leverte routingban a 3011-et. még nyomozom, miért.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4501 üzenetére
szerverszobába kellene, tűzfalat akarok csinálni belőle.
csak sima ip routing, pppoe nem lesz.
költségkeret mind a kettőre lenne, még agyalok, hogy melyiket válasszam. -
bambano
titán
van valakinek tapasztalata a 3011 és az ahx4 teljesítménye közötti különbségről?
melyiket érdemes venni? -
bambano
titán
válasz
orangutan4 #4482 üzenetére
tőlünk kérdezed, hogy be fogod-e tudni üzemelni?
ha kérdezni kell, akkor a válasz: nem.másrészt én 10 éves távlatra biztosan nem vennék olyan routert, aminek 100 megás portjai vannak. 10 giga felé mozgunk mostanában.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4476 üzenetére
teljesen mindegy, mert az upc nem ad már 100 megás interfésszel rendelkező modemet, pláne nem 10 megásat. a 10 megás előfizetéshez is gigás modemet adnának, ha nem 120-as lenne a legkisebb csomagjuk.
de megvárjuk, amíg a kérdező leírja, hogy cserélt ethernet kábelt, próbálta átdugni a router másik interfészébe, stb.
-
bambano
titán
ha nem számít, akkor dugasztáppal.
ha számít, akkor vagy ipari táppal, vagy szünetmentesíthető ipari táppal.Én adnék neki legalább 18 voltot, főleg, ha hosszú a kábel, de akár 24-et is.
-
-
bambano
titán
válasz
#73749248 #4443 üzenetére
az a gond, hogy rendeltünk egy ubnt switchet és döglötten érkezett. utána elolvastam a netet, és kiderült, hogy nagyon sok probléma van azzal a típussal, ezért megrendült a bizalmam. csak nem tudom, el lehet-e intézni, hogy egyáltalán nem kérem vissza azt a switchet, hanem levásárolnám az árát más termékre.
-
bambano
titán
válasz
#73749248 #4441 üzenetére
minden eszköz árában benne van egy olyan licensz, amire a mikrotik szerint az eszköz való.
3-asnál kisebbet még soha nem láttam. gyakorlatilag kliensoldalra 3-as licensz, központi oldalra meg 4-es, és minden oké.jaja, nézzél ubit, most halt meg a switchem (doa)... még nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani a szállítóval, hogy a garis cserébe visszaküldött es48 lite átváltozzon mikrotikké, amikor megjön...
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4386 üzenetére
Abból, hogy kapásból eltaláltam, hogy honnan vetted, figyelmes olvasó rájöhetett, hogy én is ebben a cipőben jártam...
Megrendeltem, mert jó áron adták, nagyjából az ahx4 árában adták az ahx4-dude-t. Megjött helyette az ahx4, megreklamáltam, visszaküldtem, közölték, hogy se dude-t nem tudnak adni, se az ahx4-emet nem látom már viszont. Most van a webjükön ahx2 überbrutál rohadt drága pénzért. kell a francnak.úgyhogy azért, mert valamelyik droid elírta vagy a router árát, vagy a nevét, most itt dekkolok és a meló, amit el akartam végezni az ünnepek alatt a dude-vel, csúszik. oké, a zsetont visszaadták, de kenhetem a hajamra, nekem a router kellene, amivel dolgozni tudok.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4384 üzenetére
mindig érdemes szétszedni
most vagy belenyugodsz, hogy nem kaptál olcsón dude-t, vagy visszaküldöd, akkor jól ki fognak veled tolni.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4382 üzenetére
a /system routerboard print nem mondja, hogy milyen?
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4380 üzenetére
miért nem szeded szét? egyébként az elején is rajta van a dude felirat.
ipontól rendeltél? -
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4374 üzenetére
ezzel szemben a 100-as sorozatú csr-ekben is csak egy switch chip van és akárhány switchgroupot lehet csinálni benne.
ráadásul úgy próbáltam, hogy az 1-es meg a 23-as port lett volna master...
-
bambano
titán
vettem egy ilyet: CRS326-24G-2S+ 6.38.3
ebben szerettem volna ugyanazt, mint korábban több másik switchben, hogy több master porttal szétbontani a switchet, mintha külön switchek lennének. eddig mindig sikerült, most meg ezt kapom válaszul:
admin@mkswtmp /interface ethernet> set 21 master-port=ether23-rsa-master
failure: only one master port in switch group allowedmit bénázok el?
-
bambano
titán
válasz
csusza` #4361 üzenetére
ha mindegyik pont ugyanilyen, akkor csak akkor vedd meg, ha akarsz egy elbaltázott beszerzést.
ez wdm-es sfp, amit mindig *PÁRBAN* árulnak és *PÁRBAN* kell megvenni. (pontosabban nem kötelező párban venni, csak ha azt akarod, hogy működjön).
nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy *PÁRBAN*. ha két, pontosan ugyanilyet összedugsz, az nem fog működni.
ez csak lc kábelt fogad, számszerint egy darabot. sc-t nem, mert az sc-ből kettő nem fér rá egy sfp-re, azokat a gbic-ekre rakták régen.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4358 üzenetére
miért nem nézed meg a blokkdiagramját?
-
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #4322 üzenetére
"Ha a tűzfalon nincs semmilyen szabály csak full fasttrack az nekem biztonsági okokból jelethet-e valamit?": szerintem nem.
szerintem helytelen szokás, hogy letűzfalaznak olyan szolgáltatásokat, portokat is, amik nincsenek egy adott eszközön. ha az ssh portot letiltottad a külső interfészről (meg esetleg a mikrotik saját konfigurációs portjait is), akkor nem kell tűzfal szabály.
-
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #4294 üzenetére
pc?
rendelés alatt van egy dude-m, hétvégére állítólag megjön. ha nem leszek lusta, mint a föld, megmérhetem mind a hármat
(edgerouter lite, 3011, ahx4 dude)
nekem most pc van, az a legegyszerűbb.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4210 üzenetére
szerintem jók a mikrotik switchek, de ha most veszel, akkor már 300-as sorozatút vegyél, régebbit ne.
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #4205 üzenetére
a 3011-et nézted már?
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #4151 üzenetére
az történt, hogy a routeros korábban nem beszélt stp-t a switch chipekben. ezt a 6.40-ben bevezették. de a bevezetés nem sikerült elsőre hibátlanul, így a 6.40.rc.x-eknél volt, hogy kicsit megomlott a cucc, amiben bridge volt, mert a bridge kódba rakták bele a hw switch stp támogatást.
legalábbis ez volt leírva az illetékes mikrotikes changelogban.
-
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #4144 üzenetére
mégegyszer, mert nem ment át:
van router. nekem akartak adni, de megbeszéltem velük, hogy nem kell. -
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #4141 üzenetére
de, szoktak.
nekem úgy kellett kiveszekednem, hogy ne adjanak.
persze lehet, hogy azért, mert nekem telefonom is van tőlük, és ahhoz, hogy egy dróton elmenjen a kettő, kell a digis router. -
bambano
titán
válasz
MasterDeeJay #4129 üzenetére
ha jól látom, 5 darab 100 megás ethernet portja van, tehát ennél több nem fog átmenni rajta.
-
bambano
titán
unif ap nem volt még a kezemben, mikrotikkel úgy csinálnám, hogy minden ssid kapna egy vlan-t, és a wifi kártyákkal megtageltetném a bejövő csomagokat. összebridgelném a wifi kártyát és az ethernetet.
A switchben pedig trunk portot kell definiálni az ap-k felé is, a router felé is.
-
bambano
titán
trunkot akkor kell állítani, ha egy interfészen több vlan közlekedik egyszerre.
ha egy interfészen csak egy vlan van, akkor azt access portnak kell állítani, ahol a bejövő forgalmat megcímkézi vlan szerint. ennek megfelelően a router portjára kötött többi eszközön nem kell vlannal foglalkozni, azok sima access portok. -
bambano
titán
válasz
MasterMark #4045 üzenetére
tévedés, nem dhcp szerverből kéri az ip címet, hanem dhcp szerver segítségével.
ha elolvasod az ms kottát, ott leírja, hogy dhcp-n keresztül kér a rras szerver kliens oldalára 10 ip címet, vagyis nem a dhcp kliens oldalára kéri a 10 címet, hanem a rras oldalra.
ez így teljesen jól van. viszont te nem ezt kérdezed.
egy mac-hez csak akkor fog a dhcp különböző ip címeket hozzárendelni, ha más-más broadcast tartományból jön, de akkor is csak egyet.
a mikrotikekben a vpn szerverek osztanak maguktól ip címet, ha úgy állítod be. vagy adhatsz ip címet radiuson keresztül.
-
bambano
titán
válasz
#19482368 #4000 üzenetére
funkcionális analfabéták kedvéért akkor megmagyarázom:
A kolléga azt írta, hogy nem tudja eldönteni, mi a különbség. ez alapján feltételeztem, hogy utánanézett, és mégsem tudja eldönteni. Ha utánanézett pl. itt, akkor ezt láthatta:"The RB951Ui-2HnD is a wireless SOHO AP with a new generation Atheros CPU and more processing power. It has five Ethernet ports, one USB 2.0 port and a high power 2.4GHz 802.11b/g/n wireless AP with antennas built in.". Kiemelem még egyszer: 5 ethernet portja van. Ez a hivatalos gyári infó.
Nekem négy page down gomb megnyomása után jön az infó, hogy ez a port 10/100-as, ez már lehet, elkerülte a kolléga figyelmét. Azt meg nyilván nem tudhatja mindeki, hogy a mikrotiknek mi a szavajárása.
Fentiekre tekintettel a hozzászólásom pontos volt, felesleges volt kijavítással próbálkozni.
-
bambano
titán
válasz
csusza` #3987 üzenetére
a statikus ip-s eszközökön mindig kézzel kell dns-t állítani
"Add ARP for Leases engem is érdekelne, hogy pontosan mi is": nem bonyolult ez. az ip-mac összerendelést normális esetben arp protokollal végzi a rendszer, a mikrotikből kimenő ip csomagok ethernet címét arp-vel tudja meg a router. ez lehet rossz, ha attól félsz, hogy idegen eszközt dugnak fel a hálózatra.
helyette lehet azt csinálni, hogy a router nem használ arp-t, hanem az általa dhcp-n kiadott ip címekhez rögtön az arp táblába is megcsinálja a bejegyzést, így nem kell arp protokoll és amelyik gép nem kap dhcp-n tőle ip címet, az nem fog forgalmazni.
-
bambano
titán
dikk má'...
-
bambano
titán
A megjelöléssel pontosan mit is érsz el? szigorúan a befelé jövő csomagokról van szó.
Ha egy olyan folyamatról van szó, amit a natolt belső hálón levő gép kezdeményez, akkor az összes csomag, ami befelé jön, az az első kimenő csomag hatására bejegyzett pat tábla bejegyzés alapján jön vissza.
Ha pedig egy olyan kapcsolatról, ami kívülről indult, akkor az meg statikus nat bejegyzés alapján talál oda a belső géphez, így ott is meglesz a pat bejegyzés.
-
bambano
titán
"Ahhoz, hogy működjön, minden befele jövő csomagot meg kell jelölni, hogy honnan jön, hogy alapból azon az úton menjen ki, ahonnan befele jött.": ezen az állításon dolgoznod kellene még, mert az a csomag, ami egyszer bejött, soha többet nem megy ki. a rá adott válasz mehet ki, de az egy másik csomag, ergo ezt hiába jelölgeted.
"Ha nem érthető, akkor komplett scripteket tudsz kiguglizni": az összes kérdésére megvolt a válasz a mikrotik wikiben...
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #3883 üzenetére
guglit kérdezted már?
-
bambano
titán
két kérdésem lenne profikhoz:
használ itt valaki mikrotiket magasra rakott antennával? mit lehet kezdeni az antennakábel csillapításával?
ha pppoe-t használsz, azt az ap-ben végződteted, helyi külön routerben vagy központi szerverben? egy átlag ap hány pppoe-s kapcsolatot bír el?
-
bambano
titán
válasz
Core2duo6600 #3791 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
csusza` #3765 üzenetére
én olyat még nem láttam, hogy átmegy a modemen a túlfesz, az megmaradt, mögötte a router meg nem.
olyat viszont láttam, hogy vihar után kosárszám cserélni kell a mikrotikeket, mert az ethernet lábuk meghal. olyat is láttam, hogy a panel működik, a wifi ssid-jét látni, csak az ethernet hulla.
meg olyat is láttam, hogy vihar után a tápegységeket kell marékszám cserélni.a villámvédelem a mikrotikben nulla alatt van. a wireless boltban emlékeim szerint lehet túlfeszültségvédőt venni.
-
bambano
titán
jó lenne tudni, hogy melyik mikrotik, mert van egy pár.
a régebbi, épített mikrotikeken a reset gomb mellett van az alaplapon is resetelési lehetőség, egy fém csipesszel rövidre kell zárni két forrasztási pontot.esetleg azon is lehet gondolkodni, hogy miért nem tudsz belépni a routerbe. ha nem tudod az ip címét, az nem annyira gond, mert azt kikiabálja a hálózatra, tehát meg lehet nézni wiresharkkal, illetve a winbox ip nélkül is képes rá bejelentkezni. ha nem tudod a jelszót, az már zűrösebb.
-
bambano
titán
"Én mikrotikről váltottam erre és stabilitásban semmi különbség sincs": nekem van mikrotik is, ubiquity is. a véleményem tömören annyi, hogyha hagynak választani, én mikrotiket veszek.
egyébként szerintem a mikrotiket se bonyolultabb beállítani, mint bármelyik másikat, ha a webes felületet használod. ha meg rendesen be akarod állítani, akkor van cli. a tűzfal meg egy érdekes kérdés, ha valaki ésszel csinálná, rájönne, hogy mennyire egyszerű.
-
bambano
titán
válasz
feketegergo #3677 üzenetére
a wap ac 28 rugó bruttó.
a 40 ezer forintos költséglimiteden kellene dolgoznod még. sokat. -
bambano
titán
tudom, hogy korábban volt téma, de érdekelnének a hosszabb távú tapasztalatok:
nekem itthon most 500-as digi pppoe-m van, de lehet még belőle giga. meg egy darab openvpn-em.
erre a 3011 elég, vagy keressek erősebbet? stabilitási meg teljesítmény tapasztalatok érdekelnének.kösz.
-
bambano
titán
oké, kicsit pontatlanul fogalmaztam. azok a cuccok, amik komoly értéket jelentenek, saját vason futnak.
ami meg nem, azt kidobhatom, nem sírok utána.azokon a szervereken, amik ügyfélnél futnak, nincs nagy truváj. a nagy truváj az ügyfélkezelő rendszeremben van, azt meg nem kapták meg, és ez világosan le is van írva a szerződéseimben. ha összetépik a babaruhát, akkor általuk meghatározott formátumban megkapják az ügyféladatokat (mert az az övék), én meg lenyomom a felhasználót a gépemről, oszt jónapot.
mondjuk megnézném, mikor valaki, akinek nincs elég linuxos tapasztalata, elkezdi átnézni a freeradius konfigjaimat, szerintem napokig szédülne tőle, mint egyszeri pesti a földúton
szerk: nem volt probléma, majd lesz...
-
bambano
titán
válasz
Fooler89 #3605 üzenetére
ezzel a cuccal ennyi gyereknek, ha normálisan használják a hálózatot, simán lehet netet biztosítani.
ha folyamatos, garantált szolgáltatás jellegű terhelést csinálnak, akkor nem, de statisztikus hozzáféréssel menni fog. garantált: ha mindenki 100%-ban netflixezik vagy tecsőzik, akkor nem fogja bírni. statisztikus: ha úgy megy a használat, hogy letölt egy weboldalt (=rövid pillanatig nagy terhelés), utána elolvassa (=hosszabb ideig nulla), akkor menni fog.
a notebook már kérdés. illetve az is kérdés, hogy hogyan használod. ha folyton megy rajta forgalom, akkor nem fog menni.
-
bambano
titán
francba, kinyávogom magamnak a 3011-et, erre megjelenik az rb1100AHx4 dude edition router...
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #3584 üzenetére
hány area-t használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest