Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Legszívesebben én is IP szerint szűrném a távelérést bizonyos esetekben, csak ugye ahhoz fix IP kell, ezért maradt nálam a VPN és beépített DDNS használata és akkor végül is belső hálóról menedzselek, munkahelyen is így volt, azért nem kértem havi x ezerért fix IP-t otthonra, hogy menjen kívülről, csak ugye ha gépen csatlakoztam fel VPN-el, akkor addig arra ment az egyéb forgalom is, ami több okból sem tetszik, ezért használtam egy ideig RDP-t egy nyitott porton keresztül és akkor egy belső gépre csatlakozva ment a menedzsment, de azon meg állandóan próbálkoztak és itthon is ezt tapasztalom, mihelyst kinyitok egy portot, rövid időn belül a Kaspersky tűzfala már riaszt a próbálkozások miatt és bár nincs semmi olyan titkolnivalóm, de nem szeretem ha b@szakodnak a saját, vagy általam menedzselt eszközökkel.
(#9291) jerry311: Ha az itt keletkezett hozzászólásokra gondolsz, akkor igen, de egy eléggé nagy félreértés keletkezett, majd közbe egy kis személyeskedés is, így viszonylag hosszan, de végre lezártam, legalább is részemről, holott nem is kellett volna, mert nem azt mondtam, hogy mindenki így oldja meg, ahogy én, csak hogy én hogy oldom meg általában és miért, az meg saját megoldás, saját felelősség, aki akarja megfontolja, aki nem az nem, nem erőltettem rá senkire, de már mindegy, tényleg hanyagoljuk a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest