- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Legszívesebben én is IP szerint szűrném a távelérést bizonyos esetekben, csak ugye ahhoz fix IP kell, ezért maradt nálam a VPN és beépített DDNS használata és akkor végül is belső hálóról menedzselek, munkahelyen is így volt, azért nem kértem havi x ezerért fix IP-t otthonra, hogy menjen kívülről, csak ugye ha gépen csatlakoztam fel VPN-el, akkor addig arra ment az egyéb forgalom is, ami több okból sem tetszik, ezért használtam egy ideig RDP-t egy nyitott porton keresztül és akkor egy belső gépre csatlakozva ment a menedzsment, de azon meg állandóan próbálkoztak és itthon is ezt tapasztalom, mihelyst kinyitok egy portot, rövid időn belül a Kaspersky tűzfala már riaszt a próbálkozások miatt és bár nincs semmi olyan titkolnivalóm, de nem szeretem ha b@szakodnak a saját, vagy általam menedzselt eszközökkel.
(#9291) jerry311: Ha az itt keletkezett hozzászólásokra gondolsz, akkor igen, de egy eléggé nagy félreértés keletkezett, majd közbe egy kis személyeskedés is, így viszonylag hosszan, de végre lezártam, legalább is részemről, holott nem is kellett volna, mert nem azt mondtam, hogy mindenki így oldja meg, ahogy én, csak hogy én hogy oldom meg általában és miért, az meg saját megoldás, saját felelősség, aki akarja megfontolja, aki nem az nem, nem erőltettem rá senkire, de már mindegy, tényleg hanyagoljuk a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Notebook hibák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest