- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
szerintem se tegyél cat6a-nál rosszabb drótot a falba, hosszú távon nem érdemes.
az már egy kérdés, hogy ahx4-et érdemes-e venni vagy 4011-et. Ezt, szerintem, az dönti el, hogy egészen pontosan hány végpontod lesz, mert ha pont annyi, hogy az ahx4 elviszi, de a 4011 már nem, akkor az ahx4 olcsóbb, mint egy 4011 meg egy rendes switch.
az ahx4-en hárommal több ethernet port van, tehát ha 10 klienst kötnél rá, akkor a 4011 pont tele lesz és nem marad a wan-nak, az ahx4-en még marad 3.
rendes switchnél is az a kérdés, hogy az ap-kat hogyan akarod árammal ellátni. ha nem a switchből, akkor egy 300-as sorozatú crs jó lesz mindenre. ha meg a switchből, akkor van poe switche a mikrotiknak, én használom kamerához.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motoros topic
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest