Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszönöm szépen az építő jellegű tanácsokat. Hát igen én is odáig jutottam hogy a népszerűbb proxy oldalakat, illetve szavakat és portokat tiltottam, de ugye a 80-as és a 443-as port melyeket használunk, szóval akár ott ki tud menni az aminek nem kellene. Nálunk eléggé szigorú szabályok vannak ki és belépéskor egyaránt, viszont az okos telefonnal nem lehet mit kezdeni, akár azt megosztva vígan mehet a szörfölés, félreértés ne essék nem azzal van a baj ha ezt azt megnéznek, inkább adatvédelmi és biztonsági okból kérdeztem, szeretnénk jobbá és biztonságosabbá tenni az egész rendszert. Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Interactive Brokers társalgó
- World of Tanks - MMO
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold