- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel itt sem kaptam választ a hibámra, tapasztalatom leírom:
RB4011iGS+5HacQ2HnD
5ghz wifi "kifagy", ilyenkor semmi sem látja, disabled/enabled után initializing állapotra vált (manuálisan 5180MHz van beállítva), csak újraindítás tán megy újra x ideig, akár 2-3 nap is, amikor megy nincs hiba.
Felvettem a kapcsolatot a külföldi MikroTik Support-tal:
kérték a rif fájlt, majd netinstall-t. Meg is csináltam mindent, de 2 nap után előjött a hiba, most a válaszukra várok. Szerintem ebből garancia lesz.....Más nem tapasztalta a hibát?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest