- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Összefoglalnád a kedvemért, 1-2 mondatban, hogy én is értsem ez a "Raspberry, youtube app, tubecast." mit is csinál pontosan ill. mire is jó?
A tv-met egyszer kiengedtem a netre, gondoltam kipróbálom, hogy megy rajta a youtube... de egyből elkezdett ömleni a sz@r, a jó kis reklámszűrős PC után majd elhánytam magam a rohadt reklámoktól. Ugyhogy a tv mindössze néhány percig fért hozzá a nethez. Komolyan mondom, ha nem lehetne reklámok nélkül használni a youtube-ot, akkor inkább ugyanúgy nem használnám, mint ahogy tv-t sem nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest