Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Lenne egy kérdésem is: gondoltam tanulási, ismerkedési céllal hosszú évek OpenWrt használata után (persze azt nem hagyom el teljesen) megveszem életem első Mikrotik routerét egy HAP AC2 képében. Természetesen ez már egy valóban csak 128 MB RAM-al szerelt példány, de remélhetőleg elég lesz.
A kérdésem az lenne, hogy ugye az interface-okat csak bridge-be tudom szervezni (pl. szokványos LAN miatt). Ilyenkor a LAN forgalom is átmegy a CPU-n, vagy okosan a switch-et config-olja a háttérben (látom, korábban volt master port megadási lehetőség is)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold