Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaCS_70 #6658 üzenetére
Hát, nem olyan bonyolult az.
Első lépésnek például elérni azt, hogy az adott porton müküdjön a dhcp és a router adjon ip címet az eszköznek.
A második lépésként meg beállítani a net elérést a mobilneten keresztül.
Ha a router már eléri a netet, akkor beállítani a nat ot, hogy a rákapcsolt eszközök is elérjék.
Ha ez megvan akkor tűzfal szabályokkal kialakítani egy alap biztonságot.A Mikrotik nem megismerhetetlen, ellenkezőleg, nézz meg egy Juniper oldalát, vagy akár egy Cisco-t
Sokkal kevesebb infot fogsz találni.A 4 komersz márkával meg lehet csinálni azt amit akarsz ?
Amikor én megvettem az első Mikit a HEX 750 GR3 ast kb 10 perc után volt net, úgy hogy elötte nem láttam még mikrotiket.
Persze olvastam a témában, és most sem mondanám szakértőnek magamat még kezdőszinten sem.
De ami akartam terveztem beállítani azt meg tudtam csinálni a netes leírásoknak ill. eme topik segítségével.
A konkrét választ sokszor nem kaptam meg, de azt igen, hogy merre is induljak, hogy mire keressek rá, pl a YT videon.A legtöbbet a dual wan al kinlódtam, aminek semmi értelme nem volt, nem adott hozzá a rendszerhez nem nem vett el belőle, csak érdekelt, hogy hogyan lehet megcsinálni.
(#6690) Guszti
Leírhatnád, hogy mit is szeretnél megvalósítani, és egy rajz is segíthetne
(#6704) Guszti
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- OpenWRT topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest