- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
bambano #4387 üzenetére
Hát igen, de nem fogom visszavinni, úgyan írtam nekik egy e-mailt már csak az elvi okok miatt is, és hát a vevő megtévesztése fenn áll.
De halványan azért sejtettem, hogy ez lesz.
Igen, azon én is mosolyogtam, hogy a korábbi x2 est adják kb. annyiért amennyiért másutt kapsz dude változatot.Jahh és a legjobb, hogy kb 2 hete ugyanez a termék 107 000 körül volt kint az oldalon.
Most az vagy igazi Dude volt, vagy ugyanez, de akkor még mérgesebb lennék.
110 000 et nem adtam volna egyikért sem.Jelenleg sima árban simát kaptam, bosszant persze, de csodák nincsenek, a transmissiont meg nem láttam hogy felhegesztette volna bárki egy mikrotikre. Nem fáj a 60 as ssd hiánya sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest