- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
user12 #25291 üzenetére
Mire kell?
Ha nem extrém módon cifrázod (mint pl. otthon én sem, nekem van mindkettő a házba ), akkor teljesen okay.
Ha csak trunk és access port kell, de mondjuk érdektelen az independent VLAN lookup, akkor teljesen okay.
Sőt,
- van nekem egy régi CRS125 nyugdíjazva, ezen a switch chippel kéne babrálnom RouterOS alatt külön a VLAN-ok okán, ezt utálom, nehézkes a beállítása.- van egy CSS106 a TV alatt, RouterOS-ről átváltva SwOS-re, ennek előnye, hogy egyszerűsödök a beállítás és már csak az jelenik meg eleve SwOS alatt, amit támogat is is. Például mivel ebben nincs hardware támogatás a link aggregációra, ezért a web felületen meg sem jelenik ez a lap (LACP).
- ellenben a CSS610 alatt meg igen, mivel itt a hardware minden cafrang nélkül tudja, hiába SwOS Lite. Én nem érzem hátrányát semmiben, valszeg a Lite elnevezés inkább azért van, mert erre nem lehet RouterOS-t tenni, pláne arra visszaváltani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő