- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk_to
csendes tag
Sziasztok
'CHR VM' keresőszavakkal átnéztem ezt a fórumot (is) - jónéhány külföldi fórum (ideértve a proxmox, illteve mikrotik oldalak) átböngészése után. Nem találtam megoldást arra hogy miként tudnám a Mikrotik CHR-t Proxmox alatt futtatni úgy, hogy wireless részt is használni tudjam.(Vagyis a LAN oldalon mind Ether, mind Wifi kapcsolatot is kezeljek.) (próbáltam nem CHRes megoldással is, de úgysem működött)
Ezen problémámat feltettem a prohardver proxmox fórumában is, de nem ütötte meg az ottani fórumtársak válaszadási érzékenységét. Most megpróbálom itt is - hátha kapok valami útbaigazítást. Persze az is lehet, hogy a kérdés feltevés/ megfogalmazás nem alkalmas a válaszadásra... De akkor majd közelítünk ugye a kérdés pontosítására...
Proxmox 8.3.2 fut, a Mikrotik 7.1x. volt amit próbáltam. Az Ether (drótos rész) gond nélkül fut. A Wifiből a hoston AX200 (intel) PCIe kártya van, és próbáltam a raw, illetve a mapping hozzáadással is - sikertelenül. Más VM-ken (Win11, Debian) remekül funkcionál a wireless net.
Köszönöm figyelmeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest