Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mckay aktív tag Sziasztok, kéne gyorsan egy jó access point, és a sarki PC boltban (vidéki vagyok...) egy darab soho cucc sincs éppen, pedig én ahhoz vagyok szokva. 
 Viszont van: [RBcAP2nD]
 Azt olvasom itt a topic összefoglalóban (köszi érte!!!), hogy böngészőben konfigurálható, vagy a Winbox-szal.
 És íly módokon vajon be lehet állítani úgy ezt az eszközt, hogy Wifi-n csatlakozik egy meglevő hálózatra, és etherneten keresztül hozzáférést ad?
   Bocsi, hogy lámaságot kérdezek, de eddig még csak ilyen TP-Link szintű dolgokkal volt dolgom (igaz, azokkal többféle topológiát csináltam már), de Mikrotik mélységekbe még nem merészkedtem. 
 Kerülném, hogy
 - RS232 porton kelljen baszkurálni
 - plusz egy eszközt kelljen venni az irányításáhozSzóval ez 17 ezerért a sarki boltban megtenné erre a célra? 
 Nyilván lehetne bármi megszokottat rendelni, de az jövőre érne csak ide...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold