Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz pitiless #17635 üzenetére

Nem tudom ki hogy látja, de szerintem ez is egy olyan fejlesztés ennél a routernél, aminek az ég világon semmi értelme nem volt. Ha esetleg a többi port is 2,5 Gigabites lett volna, vagy kapott volna még egy SFP+ portot vagy valami hasonló, akkor azt mondom oké, de PoE in/out az összes portra... Talán egy olyan háztartásba jó, ahol van pár IP kamera és az összes eszköz elfér 8 porton és nem kell így külön PoE switch vagy ilyesmi, de egyébként semmi értelmét nem látom, sőt inkább baromság, meg vergődés, igazából szólva már nem tudom minek nevezzem amit csinálnak már pár éve.
    Új normális WiFi-t, illetve AP-t nem adnak, csak ugyan azt más külsővel (pl. a cap ac felépítését kapta az "új" wap ac is ami egyel kevesebb sávval rendelkezik 5 GHz-n, gyakorlatilag felesleges volt kiadni, max. ha valaki 2 portos routert akar otthonra), ax szabványról még nem is hallottak talán, az új CCR-ek már LCD kijelzőt sem kapnak és annyira hardveresen sem tetszenek, szóval igazából nem értem őket, főleg hogy szoftveresen is eléggé bénák lettek, annyira bagatell hibák vannak az új ROS-ban is, hogy az hihetetlen, meg az is hogy mennyi idő amíg rájönnek és javítják.
    Persze ettől függetlenül mondjuk router esetén még mindig jó alternatíva néhány routerük mondjuk egy drágább Cisco vagy Juniper esetén, az Unifit ebben az esetben inkább nem is említem, de pl. WiFi-ben meg elég sok mindenben már eléggé el vannak maradva, azt most is hülyeséggel foglalkoznak, azt ez is mennyi idő volt, hogy ebből tervezzenek egy olyat, amin a portok PoE in/out-két is funkcionálnak, szóval hihetetlen, inkább terveznének már egy újabb normális routert, vagy egy ax-es WiFi-t, vagy egy-két újabb switch-et több SFP+, vagy 2,5 Gigabites porttal, vagy valami.

Új hozzászólás Aktív témák