Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Áttértem itthon ROS7-re (7.1RC3).
A wAP (LTE) eszközön, amivel eddig kisérleteztem és az RDP kapcsolat szakadt mögötte (friss konfiggal is) kiderítettem nagy nehezen, hogy a Wifi résszel lehet gond (ugye csak egy ethernet portja van, azt kötöttem WAN-ként a helyi hálóra és a LAN oldalt a Wifi biztosította). Sem ping, sem webes szolgáltatások nem nyűglődtek, de ha Auto-ról fix-re állítottam a frekvenciát a wifi interfészen, akkor megjavult az RDP is. Itthon meg nem használom a WIFI részét a routernek, úgyhogy ez nem gond.
Itthon a 951G-2HnD-n eseménytelenül lefutott a frissítés (lehet, poénból előveszem a hAP mini-t is, az mit szól a frissítéshez). Régi konfigot szépen átvette, a Queue alatt a PCQ helyett CAKE-et kezdtem el használni forgalomszabályozáshoz, és a tegnapi frissítés óta stabil a router, úgyhogy lassan már érdemes a régebbi (MIPSBE) eszközökön is nézegetni.Ugye itt írták, hogy ARM-on stabil, meg egyes ARM eszközökre már csak ROS7 van, ezért gondolom, első körben ez (két, 64 és 32 bites) a platform volt a prioritás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest