Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
jegesib #10441 üzenetére
Félre értetted, nem a gúnyolódás volt célom, csupán ha már az van (Mikrotik) és tényleg a stabilitás a lényeg, mint azt te is mondtad, akkor a Quick Setup erre nem alkalmas, sőt igen el lehet vele cseszni a már működő rendszert, persze ezt nem biztos hogy tudtad, amíg ugye el nem mondtam, ezért is nem értem a sértődést, de mindegy.
Egyébként a CAPsMAN CLI nélkül elég könnyen felkonfigurálható, csak pár kattintás és kész, csak némi hálózati ismeret kell hozzá, na meg némi angol tudás, hogy tudd hogy mit hogy kell beállítani és ennyi, én kb. 2 perc alatt felvettem 4 SSID-t (2-2 2,4 és 5 GHz-re, ugye mindegyiken a belső és a vendég háló) és annak a hálózati és biztonsági beállításait, pedig én sem vagyok nagy szaki, szóval azért mondtam, hogy kár igazából a QS-el szarakodni, mert azzal tovább tart "rendesen" felkonfigurálni, na már ha fel lehet rendesen, bár kétlemPersze ha a CAPsMAN mellett döntesz, akkor reset-el kell kezdened rögtön, mármint magán az AP-n, aztán ha jól emlékszem, mást nem is kell vele csinálni, főleg ha eleve abban a módban van, amiben kell, onnantól már az RB2011-ben kell csak létrehozni a megfelelő profilokat/konfigurációt és az AP szépen megeszi, már ha csatlakozik a routerhez és megjelenik a Remote CAP-nál, ha nem, akkor szórakozni kell a mode gombbal, bár szerintem vannak tapasztaltabbak akik többet tudnak mondani, ha felnéznek, mert én sem most állítottam be a wAP AC-t, de emlékszem hogy a mode gombbal vagy 5-10 percet szórakoztam, aztán csak leszedte a routerről a konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest