Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fighting
csendes tag
Az első két hét után.
Hosszas gondolkodás előzte meg a vásárlást. Sokáig versenyben voltak az új 8 inches W8.1-s táblák is, de mivel nálam egyértelműen a laptop kiváltása volt a szempont végül a méret nyert. Az már az elejétől egyértelmű volt, hogy a robot nem játszik. S mivel nekem sok bajom a laptopon sem volt a 8 windowssal, így az ipad is kiesett. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, nem bántam meg, hogy a Surface nyert végül. Megvásárlása óta talán nem is volt bekapcsolva a laptop, csak ha olyan filmet akartam nézni, ami csak azon volt meg. Átlagos felhasználóként megtaláltam minden olyan appot, amit a jelenlegi androidos telefonomon is napi rendszerességgel használok. Mükődik a torrent is rendesen a táblán. Az akku idő több, mint kielégítő. Két naponta szokott áramot kapni. Imádom a dupla ablakos alkalmazás futtatást.
Az enyém még első generációs, így természetesen lehetne gyorsabb, amikor váltok az alkalmazások közt. A felbontás is lehetne még szebb, de simán lehet vele élni. A laptopom felbontása sem nagyobb pedig az 15-s. Amit nagyon nem szeretek, hogy nincs egységesítve a Store, és rendszeresen váltogatnom kell a régiókat.
S még egy dolog. Tudom otthon nehéz beszerezni, de nem igazán értem azokat az embereket, akik még annyira sincsenek képben az informatikával, mint én, de otthon Wint használnak, azok miért kötelezik el magukat egy másik ökoszisztéma mellett. Számomra pont azért esett a választás a Surfacere, mert nem akartam másik rendszert tanulni és kiismerni. A meglévő win ismereteimmel a Surface kezelése és beállítása olyan egyszerű, mint az egyszer egy.
Bocs, ha hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- World of Warships
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest