Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
A powerrbankok standard USB csatlakozón és 5V fesz-t adnak ki. A surface-nek sem az USB-n való töltés, sem az 5V töltőfesz nem barátja (gy.k. nem fogod tudni rádugni a proprietary csatlakozó miatt).
A surface pro 1-ben még jó hangos beépített ventillátor volt (a 2-estől kezdve már halkult, de még mindig van benne ventillátor, amit lehet hallani), erre is érdemes felkészülni mielőtt vakon bevásárol az ember.
Ja, meg h. a Pro1 már 3,5 de inkább lassan 4 éves termék. Support terén sem rózsás a helyzet mivel hivatalosan Mo-n 4 év után sem változott a helyzet és hivatalosan még mindig nem lehet megvenni SEMELYIK surface-t csak kereskedők hozzák be pl. Németo.-ból és így nem gyártói csak bolti garancia van rá (ez talán változott az elmúlt 1-2 évben, nem követtem az eseményeket, nézz utána, én annó USA-ban vett RT 1-et gariztattam német szervízbe küldve, de az még 2 év gyári garin belül volt). Pro1 esetén az 1 év garancia már biztosan lejárt, garancia időn túl (gondolom én) horror áron javítják, töltőt nem tudsz venni hozzá bármelyik boltban ha elcsesződik stb.
https://www.microsoft.com/surface/en-gb/support/warranty-service-and-recovery/microsoft-surface-warranty-faq
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Spórolós topik
- SörcsaPH!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest