- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mindegy, ma hazafelé megvettem, tegnap feltettük eladni az ipad minit, 5 perc múlva elment, szóval csak hozzá kellett tenni az ár másik felét - annyit meg simán megért. Most vadászok még hozzá egy Type Covert Amazonról, mert a boltban 130 EUR-ért akarták adni, meg egy display port adaptert. Előbbiből a Surface-hez és a Surface 2-höz ugyanolyan kell, azaz simán csak Type Covert kell keresnem, és nem Type Cover 2-t, ugye?
Ja, volt egyébként belőle 128GB-os verzió is 800 EUR-ért (amúgy ugyanúgy i5 4200 és 4GB RAM), meg is állapodtunk az eladóval, hogy jó drága SSD van benne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Közben néztem, hogy a S3P már 4300-as Core i5-tel jött, na bumm. Ahogy nézegettem egyébként az 500 EUR alatti, és akörüli notikat, ez még így is verte az egész mezőnyt, és akkor még a méretről és a súlyról nem is beszéltünk (meg az érintőkijelzőről).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Metal Gear Solid
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)