Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Nekem egy pro2-m van. Számomra tökéletesen kiváltotta a laptopomat. Igaz én a munkában monitorra kötve használom, mert fejleszteni hosszú távon kényelmetlen a kis képernyőn. De pl ha bármikor bele kell nyúlnom valamibe akkor vonaton előtudom kapni és tudom használni munkaeszközként.
Egy fő gondja van ölben tényleg nem mindig kényelmes. De ez főleg csak akkor ha gépelni akarok sokat, mert akkor azt a billentyűzettel teszem. Vonaton inkább az ölemben szokott feküdni kitámasztás nélkül és ha írok akkor a képernyő billentyűzeten teszem. Otthon viszont rászoktam a fekvő üzemmódú használatra, mármint én fekszem
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.
Játszani mindig is utáltam ölbe tett laptoppal és a kanapéra helyezett egérrel, ahhoz asztalra szoktam tenni. vagy a tv-re kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és így nyomogatom a kijelzőt, esetleg a billentyűzetet.