- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
#41133696 #577 üzenetére
Így van ahogy írod de azért azt hozzátenném, hogy ez csak az elsö megnyitásnál van ha van egyáltalán..Nálam pl igen tapasztaltam..De amikor másodjára nyitom meg az intézöben ugyanazt a mappát vagy drive-ot akkor már sokkal gyorsabb a dolog..
Annyi még eszembe jutott, hogy a windows rendszer biztonságát még tovább lehet növelni egy újabb saját MS cuccal ez pedig az Enhanced Mitigation Experience Toolkit
Letöltés Enhanced Mitigation Experience Toolkit 5.1 -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #548 üzenetére
Lehet érzékeny volt arra, hogy utána volt két évnyi Norton 360 használat, és nem akarom elkiabálni, de egyelőre nincs rá panaszom, napok óta rendesen frissít, mióta újra lett telepítve a Windows 8.1:
Amit megerősít az is, hogy Vistán csak Microsoft Security Essentials van, és ott is régen kellett manuálisan frissíteni.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
#41133696 #544 üzenetére
Egyszerű a megoldás ,négy alternatív lehetőségre lebontva :
- WD-t lecseréled egy ingyenes védelemre (Avast)
- ha van rá lehetőség OFP-> OSSP-re átkonvertáltatod a kulcsodat egy adott összegért ha lehetséges
-vásárolsz egy fizetős AV-t
- Újság ->EAV 8-t felteszed AFP mellé -
törölt tag
válasz
#41133696 #537 üzenetére
Nálam ma megkezdődött az átállás folyamata Windows Defenderre. Az okok a Nortonos topicban is megtalálhatóak, többek között volt egy nem szimpatikus lépésük miszerint a 2015-ös verziók nem fogadták el a 2014-es verziók kulcsát, illetve előjött a régi hiba is, miszerint egy új verzió, több száz MB helyet foglal QT fileok formájában a tárhelyből, a megoldás pedig csak a Norton Removal Toolal való eltávolítással, majd az új verzió ismételt telepítésével érhető el. Aztán jött az ötlet, hogy bár még 198 nap van a N360 előfizetésemből, én ezt már vissza NEM telepítem.
Szóval visszakapcsoltam a Windows Defendert:
Kicsit régen volt már frissítve
Ami azt is jelenti, hogy ennyit tölt le
Így már minden oké.
Most jelenleg még az MBAM Premium van fent mellette, de hamarosan az OFP is felkerül.
Végre, ezt is bekapcsolhatom minden fiókon.
-
daimonion
senior tag
válasz
#41133696 #535 üzenetére
Viszont aludva a dologra az a nyamvadt fehér zászlócska felfogható akár a defender ikonjának is mivel ha valami gebasz van akkor ott a piros x...Jó tudom, hogy egy kicsit eröltetett az okfejtésem de ha nagyon szigorúan nézzük akkor ha valami gond van a Müveletközpontban megjelenik a Defender értesítése..Másrészröl még mindig nem elérhetőek a Defender beállításai közvetlenül sehogy sem csak akkor ha tálcára krakom adefender ikont..
-
daimonion
senior tag
válasz
#41133696 #533 üzenetére
+1
Így igaz...De hát valljuk be öszintén az MS nem is akar egy csúcsszoftvert csinálni csak egy "alap" védelmet.
Csak arra nem gondoltak, hogy nem mindenkinek van bekapcsolva az auto update...Az a röhej hogy tényleg nem sok kéne, hogy igen hasznos progi legyen a Windows Defenderböl..
Cloud ,
Webszürés / mondjuk a családbiztonságban van , lehet valahogy integrálni kéne a Defenderbe ?? valahogy egyszerüen /
Kéne egy tálcaikon / ahonnan egyszerüen el lehet érni a funkciókat /
Hips ..Így nagy hirtelen ez jut eszembe.. -
válasz
#41133696 #521 üzenetére
Bocs, rosszul írtam, vagyis arra értettem, hogy 2017 után mindegy mit használsz, mert olyan lesz a Vista, mint egy lyukas gumicsizma. A friss Windows-okon addigra pedig már MSE IS lesz a védelem neve, HIPS-szel, reklámprogramblokkolóval, viselkedéselemzővel, hatalmas cloud adatbázissal, és rollback-kel...
-
Misi 007
őstag
válasz
#41133696 #465 üzenetére
A hivatalos oldalról még mindig a régebbit szedi le.
Nem bánnám ha ez már menne Win 8 alatt is mert a haverom állandóan szidja a Defendert.
Mondjuk nem csodálom mikor a Defenderbe még azt se lehet beállítani hogy ne blokkoljon automatikusan...
Engem mondjuk nem érint mert a net problémák miatt nem váltottam 8-ra pedig nem fájt volna sokba. -
válasz
#41133696 #424 üzenetére
Igen, de nekem az a havi 1 alkalom is olyan, hogy nem tudok rá figyelni
Ráadásul a laptop ritkán van használatban, a fene tudja, mikor mit tettem fel, van hogy 1 hétig csak a táskában fetreng. Aztán amikor dolgoznék, frissít ....
Tudom, nem ez az általános használat, de hát ennek a gépnek ez jutott -
törölt tag
válasz
#41133696 #379 üzenetére
Nos így pár napi NAV+OFP használat után, megtudom erősíteni azon gyanúmat, miszerint nálam az MSE az OFP miatt frissít lassan, ugyanis ugyanezen a vason van egy másik rendszer is, csak ott NAV van az OFP mellett, és a NAV is sokszor több percig agonizál mire felfrissíti magát. Láthatóan nem a letöltési fázisban, hanem a telepítésiben lassúl be, konkrétan a lemez műveleteknél.
Egyébként eszemben sincs emiatt váltani, sem MSE-ről, sem NAV-ról, sem OFP-ről, jól van ez így csak kb ez az oka
-
Kunsztler
senior tag
válasz
#41133696 #383 üzenetére
Szia!
Kattints a "Signature Update" "mappára" a bal navigációs ablakban jobb egérgombbal és válaszd az "engedélyek" részt.
Ezután speciális -> tulajdonos ->jelöld ki a fiókod nevét ->pipáld be a tulajdonos cseréje az altárolókon -> alkalmaz ->ok.
Ezután visszamész az előző ablakba és a "Csoport vagy felhasználó neve" részben a "mindenki"-re menj rá és adj teljes hozzáférést, majd a többi csoportnak is. Ezután oké, és már tudod módosítani.Nekem sikerült
óránként keres
-
Egorov
aktív tag
válasz
#41133696 #370 üzenetére
Na én meg kíváncsi voltam és feltettem. Nem kellett volna.
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.
Na mondom kib@aszok vele, unistall. Hát ez sem ment egyszerűen, mert ugye 10mp után lehalt a rendszer, így mire betöltött a feladatkezelő, nem tudtam semmit csinálni.
Csökkentett vagy milyen módra is kiírt valami hibát.
A megoldást az jelentette, hogy kikapcsoltam a netet. Így már nem fagyott le a rendszer, CC cleaner, unistall, tisztítás.Szóval valami nem volt jó itt a gépen, inkább nem teszem fel később sem.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #350 üzenetére
Basszus, ma is előjött, és ami még érdekes, hogy ezután lefuttatom a gyors vizsgálatot miután végez nem jelenik meg a vizsgálati összesítő jelentés:
Ez csak második gyorsviztsgálat alkalmával jelenik meg az eset után...
helyette, mintha nem is futtattam volna ezt kapom elsőre:
De lehet azért jelent meg megint, mert múltkor én ezt annyiban hagytam, hogy hát ok, nem jelent meg, de alul a vizsgálat részleteinél ott szerepelt helyesen a legutóbbi vizsgálat dátuma. Most talán, hogy lefuttattam egymás után kétszer, és másodjára meg is jelent az összesítő, talán helyre rázódik.
-
ddani868
tag
válasz
#41133696 #345 üzenetére
Értem, mondjuk én még nem nagyon találkoztam telepítés után hibás programmal de elő fordulhat és akkor meg jó ha fenn van a telepítője de azért ez elég ritkán fordul elő és addig is csak a helyet foglalja ami csak lassítja a rendszert és vírusirtó vizsgálatát, így inkább ha gond van le töltöm újból persze csak ha nem több gigás cuccról van szó vagy egy játékról mert az akkor valóban szívás
Azt már meg sem merem kérdezni (de azért meg kérdezem) hogy miért használsz egy gépen Vista-t és Windows 7-et ?
-
-
Egorov
aktív tag
-
Misi 007
őstag
válasz
#41133696 #335 üzenetére
Engem végül is nem zavar hogy lassan frissít.
Sokkal inkább érv az hogy kevésbé fogja a gépsast mint bármelyik másik konkurens írtó.
Igaz ennek árra is van mert így több dolgot beenged a real time védelem.
Viszont a Comodo Firewall-al hibátlanul együttműködik így ritka az amikor beszívok valamit. -
Egorov
aktív tag
válasz
#41133696 #321 üzenetére
Összefoglalom a "rengeteg" újítást.
- új szintre lépett a teljesítmény
- a program már felhasználói beavatkozás nélkül is képes automatikusan karanténba helyezni a rosszindulató állományokat.Amúgy hajrá, már nagyon régen használom, jól teljesít. A kinézetet meg igazából sz@rom le, csak akkor nyitom meg, amikor kiír valami hibát.
-
Gorneck
legenda
válasz
#41133696 #259 üzenetére
Így egyszerűbb...én nem raktam volna bele többet, ami volt benne pont elég. Bár sokaknak még mindig szívfájdalma, hogy nincs frissítési lehetős manuális állítása...de míg napi 3 adatbázis kerül fel a szerverre addig nem sok értelme van.
Ahogy otthon tesztelgetem\próbálgatom eddig eléggé stabil...semmi extra bug...ez az első béta friss. Remélem ezzel se lesz baj.Amit továbbra is gondnak hibának tartok...mpc lassú reagálása a beküldött állományokra...ezen kéne javítani. Esetleg nem lenne rossz egy külön menü erre...de mivel nem ez az irány, nem is csodálom, hogy agyon butítják...
-
-
törölt tag
válasz
#41133696 #194 üzenetére
Azt hiszem megcsináltam
Majd pár óra múlva kiderül működik e
Elsőnek nekem sem engedte, rendszergazda fiók alól sem ....
Itt nekem már be van állítva...
Elsőnek engedélyt kell adnunk ...
Klikk a hozzáadásra...
írjuk be valamelyik fiókunk felhasználói nevét , lehetőleg rendszergazda legyen.
Miután beírtuk ... a képen nem a rendszergazdai nevemet írtam be, mert már beállítottam ekkor ez csak szemléltetés...
Katt a név ellenőrzésre és megjelenik a nevünk előtt a gép név is.
Adjuk meg a teljes hozzáférést. Ez csak a regisztrációs adatbázisra vonatkozik!
Decimális három
Készen vagyunk
A magazinban leírtak csak így működnek .
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest