Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
17:24-es dátummal megérkezett a mai utolsó frissítés
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy remélem nem csökken a definíciók száma, csak a frissítési ütem. Magyarán két nagyobb adagban kapjuk meg az eddigi három menetben érkező mennyiséget. Persze nem örvendetes így sem de ez van. Az biztos, hogy az én netezési szokásom mellett is elégséges, és az Agnitummal ez jön ki nálam teljesen zökkenőmentesen. A NAV-al pl a kivételhez tétel ellenére is voltak gondok. Itt meg kivételekhez adás sem szükséges.