Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyik családtagom gépén lejárt a WSA előfizetés, most Defender+MBAM Pro van, szerintem jó páros lesz így együtt.

-
válasz
üzenetére
Bocs, rosszul írtam, vagyis arra értettem, hogy 2017 után mindegy mit használsz, mert olyan lesz a Vista, mint egy lyukas gumicsizma. A friss Windows-okon addigra pedig már MSE IS lesz a védelem neve, HIPS-szel, reklámprogramblokkolóval, viselkedéselemzővel, hatalmas cloud adatbázissal, és rollback-kel...

-
Regarding changelog:
Adds network real-time behavior monitoring functionality
Adds manageability support, including new configuration options for disabling user interfaces on unattended terminals
Adds anti-tampering improvements to the anti-malware platform.
Improves overall performance of the anti-malware platform.Valós idejű, hálózati viselkedés figyelő funkció? Na ez vajon mi a bánat lehet, netán HIPS? Bár a HIPS az MS esetében az UAC...
-
Ha felteszed mellé az Outpost Firewall Pro-t, akkor a tűzfal is és a kémprogram/reklámprogram védelem is meg van oldva, ha szétnézel a fórumban még promót is találsz hozzá (mármint az Outpost Security Suite-hez, ahol a telepítésnél ki kell venni az antimalware/antspam részeket). Igen, windows XP-hez erősen ajánlott egy jó tűzfal. Jó megoldás még a Comodo FW, vagy a PC-Tools Free FW, Private FW...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest