- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 185 Hz-es kijelzővel és 9000 mAh-s akkuval jöhet az új OnePlus
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lars
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek az esetleges tudatlanságomból kifolyólag adódó kérdésemért.
Tanár vagyok és az OS modul-t tanítom a kedves diákjaimnak. A modul feladatsorában szerepel egy olyan feladat (többszörösen előfordul az egyes feladatsorokban) mely szerint le kell ellenőrizni egy mappát, majd az ellenőrzésről készült jelentést el kell menteni. Ezzel kapcsolatosan a kérdés nagyon egyszerű:
Ez a program képes jelentés készítésére és annak exportálására? Ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm!

-
Lars
őstag
üdvözletem!
ahogy olvasgattam a fórumot elég megbízható kis cuccnak tűnik ez a MSE, de nem vagyok benne 100%ig biztos.
Comodo ISről váltottam AVAST+Comodo Firewall-rara, csak eléggé fogta a gépet, utána próbáltam egy AVG IS-t, csak trial-ban, de az is soknak tűnt, most meg ezt raktam fel, mint végső mentsvárat, hogy talán nem lesz rossz (eddig érezhetően gyorsabb a gép).
van valami javaslat, hogy mit érdemes még esetleg feltenni mellé, vagy az MSE használatakor mire érdemes figyelni?
(jogtiszta win7em van [-notihoz kaptam], jogtiszta office-al [- vettem], és csak jogtiszta programokat használok[-ált ingyeneseket, amik megbízhatóak], valamint Chrome-ot használok böngészéshez)Szerintem ennyi éppen elég, túlzásokba nem kell esni, mert a sok program csak lassìtja a gépet. Heti egy mse futtatás, és szerintem nyugodtan aludhatsz.
-
Lars
őstag
Igen, de nekem az a havi 1 alkalom is olyan, hogy nem tudok rá figyelni

Ráadásul a laptop ritkán van használatban, a fene tudja, mikor mit tettem fel, van hogy 1 hétig csak a táskában fetreng. Aztán amikor dolgoznék, frissít ....
Tudom, nem ez az általános használat, de hát ennek a gépnek ez jutott
-
Lars
őstag
A windows update nekem kézi telepítésre van rakva, tehát csak értesítést kapok. Ettől függetlenül az MSE-simán frissül.
Egyébként célszerű volna autómatikusra rakni a win update-et is, csak néha ért kellemetlen meglepetés. ( Mobilnettel nem vicces, ha telepít ) -
Lars
őstag
Más ligában játszanak. Az MSE ingyenes termék. Az eset pedig egy komplett rendszer.
Ingyenes megoldások között jó az mse, de egy fizetős termék szolgáltatáskínálatához nem ér fel.
Másik dolog, MSE-t csak olyan windowsra tudsz telepíteni, ami átmegy a windows eredetiség vizsgálatán. -
Lars
őstag
Akkor ez most vak riasztás volt ?
Mert szavaidból most már ezt veszem ki
Persze inkább legyen vak riasztás, mint egy bejutó kis gazfickó
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Vista home premium. Természetesen legális.
A hibaüzenet felajánl egy linket, amit nem néztem át töviről hegyire. One care cleanert futattam. Uninstallerrel (revo) próbáltam pucolni. MS frissítések telepítve. Installer rendszergazdaként futtatva. Egyelőre semmi sem segített. Nincs valakinek ötlete, tapasztalása?
MSE 1.0 gond nélkül felmegy.Van egy felsorolás a hibakódra kattintva, amit linkeltél. Azokat végig próbálgattad ?
Mármint defender kikapcsolása, egyéb más vírusirtó, program kikapcsolása, .net rendszer friss legyen, ilyesmit ?Erre gondolok.
-
Lars
őstag
Köszönöm, azóta megoldottam, szépen mappákba raktam a telepítőket, és így nem kell neki egyszerre megnézni az összeset

Lényegében ösztönöz, hogy rakjak rendet
-
Lars
őstag
Feltelepítettem én is.
Eddig AVAST-ot használtam, akkor azt most nyugodt lélekkel töröljem le?
Élég védelmet nyújt nekem ez az MS cucc? fals riasztások nincsenek?
Avast-al ilyen téren teljesen meg voltam elégedve.
Köszi!Nekem az egyik gépemen még avast van, mert nem járt le a licenc, a másikon viszont már mse. Semmi problémám nem volt vele eddig, szépen csendben teszi a dolgát, nem küld téves riasztásokat. Ráadásul egy elég vérszegény laptopra van feltelepítve, mármint az asztali géphez képest, de teljesítmény csökkenést sem tapasztaltam. Ami esetleg elő szokott fordulni, az az, hogy egy mappában ha sok telepítő programod van összegyüjtve ( mondjuk install mappa, nem külön almappákkal ) akkor total commanderben kissé belassul a gép, amikor bele lépek. Viszont ez sem percekig tartó néma csönd, csak érezni, hogy megtorpan a vas.
-
Lars
őstag
A Microsoft Security Essentials 2.0 remekül együttműködik az Internet Explorer 8-al és 9-el. Az iménti ablakocskák épp akkor jelentek meg amikor IE9-el egy ingyenes képtárhelyre keveredtem , egy fórumba voltak a képek Thumnailjei beágyazva

Csak gondoltam megmutatom mi be futottam

Megnyugtató, hogy dolgozik, néha olyan csendesen bújik meg a gépen, ogy felmerülnek bennem kétségek

Életem során nem nagyon találkoztam még ilyen néma vírusirtóval
Talán pont ezért is szimpatikus. Köszi a megfigyelést
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
Nekem csak az ezzel a problémám, hogy ezt miért közli le akkor a Vírus híradó ?
Esetleg a cikk írója oda tehetné, hogy fenntartásokkal kell kezelni a leírtakat, vagy a cikkben szereplő számok mellé egy másik vizsgálati metódus számait is oda tenni, mert az egyszerű laikus ( én sem vagyok sokkal jobb ebben a témában, baromira nem foglalkozom vele ) ne kapjon egyből szívszélütést.
( Irónia on )
Én azzal nyugtatgatom magam, hogy az egyik gépemen avast van, legalább 50 %-ban megúszom
( irónia off ) -
Lars
őstag
No én most megcsináltam felbuzdulva kissé. A Laptop, egy telepített win 7 x64-el, meg pár telepített program, jó sok családi kép, nagyjából erős 3/4-ig van a winyó, és könnyed 1 óra 50 percig csinálta. Hozzáteszem, ez egy ulv-s c2d celeron 1.2 Ghz-n

Ja és 250-es winyó. Kb 680.000 file-t nézett meg. Mondjuk ilyet gyakran nem fogok csinálni az biztos, jó nekem a gyors keresés
-
Lars
őstag
GoodSpeed kolléga amikor írta a tesztet a programról, kifejtette, hogy nagyon nem mindegy, milyen összetételű cuccot vizsgál át a program. A tömörített dolgokkal sokat szöszmötöl. Ő mondjuk a Linux iso-kat emelte ki, az még ráadásul sok file is, és még úgymond " csomagolva " is van. Nekem a laptopomon ilyesmi nincs, azon hamar végez, pedig nem egy számítás bajnok a gép

-
Lars
őstag
Hát bosszantó is lehet. Nekem a laptopon asus féle windows van, meg mondom nem is acélos az a 2 mag 1.2 Ghz-n, annak is tudtam be. Mondjuk 5 perc az tényleg sok, elég erősek azok a gépek amik neked vannak.
-
Lars
őstag
Nekem csak megakadni szokott, van hogy 2-percig is. Mondjuk nem egy atomreaktoron futtatom, a laptop el tud szöszölni vele. Neked teljesen megáll, vagy csak nem győzöd kivárni ?
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
Ma szomszédom mondta, hogy akadt egy kis gondja az M.S.E-vel XP-n. Legális, beaktivált OEM XP-e van, és telepítés után , pár nap M.S.E használat után, az M.S.E szólt, hogy gondja van az eredetiséggel. Újra kellett érvényesítenie azt mondta. Most hallok ilyenről először vajon mi lehet az oka?
Szerk : Ugyanazon a hardveren van 2003 októbere óta azaz XP.
Nem lehet, hogy valamilyen eredetiséget csekkoló patch anno nem lett felrakva ?
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
-
Lars
őstag
Csak azért nem akartam én felrakni, mert mindíg kíváncsi vagyok, hogy maguktól hogy működnek a dolgok
Ez az én perverzióm, imádom ha maguktól működnek a dolgok 
Egyébként meg nem tudtam kivárni, és simán felraktam a gépre, mert kíváncsi voltam mi változott. Hát a háttér változott, de majd még kipróbálom a keresést is, hogy rövidült-e a dolog. Bár a laptopomon olyan sok cucc amúgy sincs, hogy sokáig tartson
-
Lars
őstag
Kíváncsi leszek, mikor fog szólni a windows, vagy maga az mse, hogy új verzió elérhető, ide kattints

Persze ha záros határidőn belül nem fogja, akkor kénytelen leszek saját magam letölteni, de akkor már jól meg is nézem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelszókezelők
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars The Old Republic Collectors Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Forza Horizon 6 Premium / Standard Pre-Order kódok
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó egy pixel 6
- Apple Watch Series 6 44mm, Bluetooth, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(se msupdate)